Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Glamur festivala u Kanu na TV5Monde

Već tradicionalno,TV5Monde u vaše domove donosi festivalsku atmosferu i glamur sa crvenog tepiha. Samo na mts TV kanalu 617 gledajte ekskluzivne intervjue sa filmskim zvezdama, i to, uživo, sa Kroazete. Očekuju vas i nezaboravni filmski klasici, portreti ikona francuskog filma, ali i moderni filmovi koji su prethodnih godina nominovani ili nagrađeni prestižnom Zlatnom palmom.

Kanski festival, jedan od najprestižnijih filmski festivala u svetu, ove godine slavi značajni jubilej i po 70. put publici će predstaviti najbolja svetska filmska ostvarenja. Tim povodom, u saradnji sa kanalom TV5Monde, pripremili smo za vas zanimljiv izazov! Ko najbolje odgovori na naš izazov dobija tablet na poklon.

 

Kao na crvenom tepihu

Da li ste nekada zamišljali sebe na crvenom tepihu? Kako biste vi izgledali pod zanosnim svetlima reflektora? Koju odevnu kombinaciju biste izabrali za poziranje fotografima?

Pozivamo vas da se uključite kreativni izazov na našoj Fesjbuk stanici Tvoj TV svet i u komentaru ispod posta o Kanskom festivalu na TV5Monde kanalu, postavite fotografiju koja će nam dočarati vaše najglamuroznije izdanje.

Post objavljujemo u utorak, 16. maja, kada i počinje naš izazov.  Svoje glamurozne fotografije možete da postavljate do ponedeljka, 22. maja, u 23.59h, kada se izazov završava. Po završetku izazova, naša komisija će izabrati najkreativniju fotografiju. Najboljem poklanjamo tablet.