Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

TV5 Monde – ljubitelji dela Agate Kristi, spremite se!

Poznati francuski kanal TV5 Monde vas, kao i do sada, iznenađuje najboljim filmskim i serijskim naslovima. Tako vas i ovaj put vodi na uzbudljivo putovanje sa mnogo napetosti i akcije i predstavlja vam serijal „Mala ubistva Agate Kristi“, koji možete premijerno da gledate svakog petka, od 24. novembra sa početkom od 21 čas, na TV5 Monde kanalu.

Radnja ove nekonvencionalne detektivske komedije smeštena je u 1950. godinu i odvija se pod velom glamura i emancipovanih žena, a istrage sprovodi mrzak ali neodoljiv komesar Svon Lorens i veoma znatiželjna i neustrašiva novinarka Alis Avril. Nezaboravan je i lik Marlen, verne Lorensove sekretarice, reinkarnacije Merlin Monro.

Serija „Mala ubistva Agate Kristi“ je, na Festivalu TV serija La Rochelle 2017, dobila nagradu za „Najbolju kolekciju 90-minutnih epizoda“ i sigurni smo da će ispuniti očekivanja svih filmofila.

Pored ove popularne i nagrađivane serije, preporučujemo vam da pogledate i seriju  „Tajne istorije: Agata Kristi“, u utorak, 5. decembra 2017. godine u 18.40 časova, takođe na TV5 Monde kanalu.

Gledajte najbolje filmove, informativne i muzičke kanale na kanalu TV5 Monde, koji vam je dostupan u okviru Porodičnog TV paketa, na poziciji 617.