Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Gledajte „Večeri za zaljubljene“

Predstavljamo vam Trace Sport Stars, prvi sportski kanal zabavnog karaktera. Bilo da ste ljubitelji sporta, ili samo povremeno uživate u sportskim dešavanjima, imate priliku da kroz zanimljive emisije upoznate svoje sportske idole na jedan sasvim nov način.

Kako je februar mesec ljubavi, preporučujemo vam „Večeri za zaljubljene“. Ova emisija je na programu Trace Sport Stars kanala petkom, od 22.05 h. Slavni sportisti otkriće vam ko su njihovi životni saputnici, kućni ljubimci, da li je bilo situacija koje su mogle da dovedu do okončanja karijere i druge intimne detalje iz života.

Pored toga, možete se i uključiti u kviz na našoj Sport mts Fejsbuk stranici. Očekuju vas  lepi pokloni!

slika

Učestvujte u brzom kvizu i osvojite GOPRO Hero 4 kameru

Pripremili smo četiri interesantna kviz pitanja koja ćemo, u susret emisiji „Večeri za zaljubljene“, objavljivati na našoj Fejsbuk stranici Sport mts svakog petka u februaru. Pozivamo vas da se uključite, proverite svoje znanje i budete brzi u odgovorima, jer možete da osvojite zanimljive poklone.

Prvo pitanje ćemo objaviti već u petak, 3. februara, a tri najbrža učesnika koja tačno odgovore na postavljeno pitanje očekuju pokloni. Tokom naredna dva petka, 10. i 17. februara ćemo objaviti drugo, odnosno treće pitanje. Poklone će i ovaj put dobiti po tri učesnika koja se budu istakla po znanju i brzini.

Na kraju,  poslednjeg petka u mesecu, 24. februara, ćemo objaviti i poslednje, četvrto pitanje, koje će biti u formi zanimljivog zadatka.

Najboljeg očekuje vredan poklon – GOPRO Hero 4 kamera!

Pratite nas na Fejsbuku, proverite svoje znanje i umeće!

Trace Sport Stars HD deo je ponude u okviru Sport HD TV paketa. Ovaj sportski kanal se emituje u visokoj (HD) rezoluciji, a možete ga pratiti na poziciji 717.