Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Vrati se Zone - samo u mts video klubu!

„Vrati se Zone“, nastavak najgledanijeg domaćeg filma „Zona Zamfirova“, stiže u mts video klub.

Ukoliko ste propustili da na velikom platnu pogledate šta se desilo nakon venčanja Zone Zamfirove i Maneta, ili želite ponovo da uživate u romantičnoj melodramskoj priči o ljubavi, braku i iskušenjima kroz koja prolaze poznati junaci vrele južnjačke krvi, udobno se smestite, uzmite daljinski u ruke i u mts video klubu iznajmite film „Vrati se Zone“. Ekskluzivno, ovaj film će biti dostupan u vašoj omiljenoj videoteci u periodu od 16.aprila do 15. maja.

Film „Vrati se Zone“ režirao je Jug Radivojević, a glavne uloge poverene su Brankici Sebastijanović, Milanu Vasiću, Ljiljani Stjepanović, Gorici Popović, Lanetu Gutoviću i Marini Ćosić.

Zona Zamfirova drugi deo, je priča o dvoje mladih koji se, savladavši sve klasne, socijalne i patrijarhalne prepreke, nalaze na početku braka. Godine 1905. u patrijarhalnoj čaršiji na jugu Srbije počinje da se oseća i evropski uticaj. A ta čaršija, stalno otvorenih očiju i ušiju i glasa koji se brzo prenosi i daleko stiže, ne skida oči sa Zone i Maneta, koji uživaju u svojoj ljubavi. Ona je lepša i srećnija nego ikada, a on od kujundžije postaje sve cenjeniji juvelir. Nove juvelirske tehnike, koje izučava, primenjuje na predivnoj ogrlici koju radi za Zonu, a koja je simbol njegove ljubavi prema njoj. Njegov novi materijalni cilj postavljen je zahtevom izaslanika kralja Petra Karađorđevića, koji mu donosi skupoceni dijamant da mu da „pravi sjaj“.

Ljubomora, zavist, spletke, pokretači zapleta, počinju da narušavaju harmoniju Zoninog i Manetovog braka, kome nedostaje samo jedno - deca. Zona je naizgled zadovoljna svojim životom ne odajući utisak da joj to smeta, pa čaršija donosi zaključak da ona još ne želi da ima decu. To počinje ozbiljno da brine sve, a posebno tetku Doku, dodatno podstaknutu čaršijskim ogovaranjima. Ona na svoj način pokušava da „ujduriše“ stvar. Zona, gorda i ponosna, krijući svoju najveću muku, lako upada u zamke svoje nekadašnje suparnice Kaline, koja se, iako sada udata žena i majka, još nada da može osvojiti Maneta.

Inicijalni zaplet između Zone i Maneta nastaje kad ona posumnja u njegovu vernost. Zonin izbor da, podstaknuta svojom ljubomorom i čaršijskim ogovaranjima, uđe sa Kalinom u otvoreni sukob, dovodi do ozbiljnih problema u Zoninom i Manetovom odnosu. Mane je rastrzan između privatnih i poslovnih problema što se odražava na oba plana. Protagonisti se suočavaju sa nizom prepreka koje moraju da savladaju i antagonisima koje moraju da pobede da bi ostvarili svoje ciljeve, a oni se čas dopunjuju, čas sukobljavaju dovodeći naše junake u niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom. Kada se nešto zakuvava, svaka iskra doprinosi ključanju, a ima mnogo likova koji potparuju ili smiruju vatru, poput „mirođije“, začine ono što kuva. Kalina, Doka, Taska, Jevda, hadži Zamfir, Tašana, tetke Uranija i Kaliopa, Kote, Pote, hadži Jordan, Persa, Manulać, izmećarka Neda, Lepi Perica, Gena, pop Boža, popadija Sida, Mare Mrav, Juca, beogradski juvelir Vranoje i još mnogo živopisnih likova, svako na svoj način, upleteni su u Zoninu i Manetovu priču.

Čaršija je vazda tu da pomogne da se stvari zakomplikuju do neslućenih granica, pa Zona ponovo dobija epitet „pobegulja“. Zaplet kulminira Zoninim odlaskom u Beograd u trenutku kada je Manetu ukradena ogrlica sa dijamantom. Nakon mnogo lutanja, Zona i Mane pronalaze pravi put.

mts video klub pruža vam mogućnost da jednostavno i lako, putem daljinskog upravljača, iznajmite ili besplatno naručite atraktivne video sadržaje iz naše bogate video baze koja sadrži više stotina filmskih naslova svih žanrova, serija, koncerata i zanimljivih dokumentarnih naslova.