Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Cinemax paket

Filmski kanali Cinemax i Cinemax 2 zaljubljenicima u svet filma nude najbolji izbor iz svih žanrova – od hit filmova i poznatih glumaca, do nagrađivanih i hvaljenih ostvarenja iz svih delova sveta.

Mesečna naknada za Cinemax paket iznosi 299,00 dinara.

slika

Svaki od Cinemax kanala donosi vlastitu, karakterističnu programsku ponudu, koja se prikazuje 24 sata na dan, bez reklama. Američki i svetski naslovi, Cinemax originalne serije i nove američke serije, kao i dinamične drame i komedije, sa fokusom na akcijski, avanturistički, krimi, horor, fantastični i naučno-fantastični sadržaj očekuje vas na Cinemax kanalu, dok je Cinemax 2, umetnički kanal koji nudi velik izbor odličnih filmova evropskih i svetskih nezavisnih studija. Zanimljivo je i to da je svaki dan u nedelji posvećen određenom tipu sadržaja.

Program TV kanala u okviru Cinemax paketa emituje se u formatu 16:9.

Aktivacija paketa
  • Putem TV menija:

    Izaberite opcije: Moj nalog/Paketi i usluge/Cinemax. Inicijalna lozinka za kupovinu je 1111.

  • Pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100,
  • U nekoj od naših poslovnica.
Deaktivacija paketa

Deaktivaciju Cinemax paketa možete da izvršite pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili u nekoj od naših poslovnica.

 
Cinemax paket
slika Cinemax

Cinemax, mainstream kanal, nudi američke i svetske naslove, Cinemax originalne serije i nove američke serije, kao i dinamične drame i komedije, sa fokusom na akcijski, avanturistički, krimi, horor, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Svaki dan u nedelji posvećen je određenom tipu sadržaja. Nedeljom su na rasporedu glavne filmske premijere. Subota donosi Cinemax originalnu produkciju i nove serije. Petak je posvećen selekciji kultnih ostvarenja i horor filmova dok se sreda fokusira na drame i trilere.

www.cinemax.rs

233
slika Cinemax 2

Cinemax 2, umetnički kanal, nudi velik izbor odličnih filmova evropskih i svetskih nezavisnih studija. Među njima su dobitnici nagrada, festivalski favoriti, filmovi priznati od strane kritike i kultne serije iz svih krajeva sveta. Dirljive i inspirativne drame i romantični filmovi elaboriranih detalja, fokusirani na ljudske priče, likove i odnose. Svaki dan u nedelji posvećen je određenom tipu sadržaja. Subote donose glavnu premijeru nedelje. Nedelje su posvećene internacionalnim filmovima i svetskoj kinematografiji. Ponedeljkom su na rasporedu kultni filmovi i klasici današnjice. Četvrtak je posvećen nagrađivanim serijama.

www.cinemax.rs

234

Telekom Srbija zadržava pravo izmene mts TV ponude.