Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Mađarski paket

Najgledaniji televizijski kanali na mađarskom jeziku.

Mesečna naknada za paket Mađarskih kanala iznosi 49,00 dinara.

slika

Paket kanala na mađarskom jeziku, pored kanala opšteg informativnog karaktera – RTL II, nudi serije, uspešne filmove, šou programe i emisije zabavnog karaktera na kanalu COOL, zatim filmove koji beleže visoke rejtinge gledanosti na kanalu Film + i izvrstan miks tradicionalnih i modernih numera i izvođenja najvećih zvezda folk i pop muzike na kanalu Muzsika TV.

Aktivacija paketa
  • Putem TV menija:

    Izaberite opcije: Moj nalog/Paketi i usluge/Paket mađarskih kanala. Inicijalna lozinka za kupovinu je 1111.

  • Pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100,
  • U nekoj od naših poslovnica.
Deaktivacija paketa

Deaktivacuju paketa Mađarski kanali možete da izvršite pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili u nekoj od naših poslovnica.

 
Mađarski paket
slika RTL II

Najnoviji kanal u kablovskom portfoliju RTL-a. Počeo je sa emitovanjem u jesen 2012. godine, 15 godina nakon osnivanja RTL Kluba. RTL II je kanal opšteg zabavnog karaktera koji nudi ne samo vrhunske programe iz sopstvene produkcije, već i najbolje svetske serije. RTL II je pretežno namenjen gledaocima uzrasta od 18 do 49 godina.

680
slika COOL

Treći najgledaniji televizijski kanal u Mađarskoj posle RTL Kluba (RTL Grupa) i TV2 (ProSiebenSat.1). Cool se kontinuirano osavremenjuje i intenzivno razvija, a svojim gledaocima uglavnom nudi serije, uspešne filmove, šou programe i emisije zabavnog karaktera. Cool je pretežno namenjen gledaocima uzrasta od 18 do 49 godina.

682
slika Film +

Vodeći filmski kanal u Mađarskoj. Njegova ponuda obuhvata blokbastere koji beleže visoke rejtinge gledanosti i garantuju kvalitetnu zabavu svima onima koji žele da uživaju u bioskopskom iskustvu u svojoj dnevnoj sobi. Film + je pretežno namenjen gledaocima uzrasta od 18 do 49 godina.

683
slika Muzsika TV

Raznovrstan i opuštajući muzički kanal koji nudi izvrstan miks tradicionalnih i modernih numera i prikazuje izvođenja najvećih zvezda folk i pop muzike, kao i operete i mjuzikle. Muzsika TV je pretežno namenjen gledaocima uzrasta od 18 do 59 godina.

684
slika Sundance TV

Sundance Channel je raj za nezavisne filmove i sve njihove fanove. Program je kreiran za publiku koja želi da vidi nešto drugačije. Sundance nudi raznovrsnost nezavisnog filma, ali i nagrađivanih, svetski poznatih serijala. Iza ovog programa stoji glumačka  legenda Robert Redford, koji je projektom Sundance Festival promenio savremenu istoriju filma.

685

Telekom Srbija zadržava pravo izmene mts TV ponude.