Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Osnovni paket

PROMO! Uključite se u promociju do 31. decembra i gledajte mts TV 4 meseca besplatno. 

Veliki izbor programa, uključujući i 5 kanala ARENA SPORTA! Nacionalne, regionalne, gradske i lokalne televizije, radio kanali.

Mesečna naknada za Osnovni paket je 1.135,00 dinara.

slika

 

Osnovni paket uključuje filmske, serijske, zabavne, rijaliti, muzičke, dokumentarne, dečije, sportske i informativne kanale poznatih stranih i domaćih televizijskih kuća.

Tu su i sjajni TV kanali sa izuzetno zanimljivim sadržajima iz RTS-ove bogate riznice -  RTS Život, RTS Drama, RTS Kolo, RTS Trezor i RTS Muzika.

U vrhunskim sportskim događajima uživaćete na kanalima Arena sport 1, 2, 3, 4 i 5. Očekuju vas  prenosi Lige šampiona, Lige Evrope, italijanske lige, oba južnoamerička fudbalska kupa, Svetske lige u odbojci, rukometnih takmičenja kao što su Liga šampiona i Bundesliga, zatim prenosi boks i UFC mečeva, hokejaške NHL lige i brojnih drugih sportskih događaja.

Raznovrsni radio kanali, Stingray Music - digitalni muzički servis sa setom plej lista strane muzike kategorisanih prema određenim muzičkim pravcima i vremenskim razdobljima,  lokalni i regionalni TV kanali koji donose najnovije sadržaje prilagođene kraju u kome živite, deo su bogate ponude Osnovnog mts TV paketa.

 
Osnovni paket
slika mts TV promo

MTS TV promo kanal -  jedinstveni televizijski vodič kroz udarne sadržaje i televizijske programe dostupne na našoj platformi.

 

100
slika RTS 1

Javni servis
Radio-televizija Srbije - prvi program. Ima teletext.
www.rts.rs

101
slika RTS 2

Javni servis
Radio-televizija Srbije - drugi program. Ima teletext.
www.rts.rs

102
slika SUPERSTAR TV

Bogata ponuda najpopularnijih svetskih TV serija, renomiranih svetskih produkcija.TV kanal koji na jednom mestu okuplja vrhunske filmske, serijske i domaće  igrane sadržaje.

103
slika TV Pink

Nacionalni emiter
Proizvodi i emituje domaći i strani program visokog kvaliteta, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-muzički i talk show program, najmodernije reality show programe kao i svakodnevne centralne informativne emisije i političke duele. Ima teletext.
www.rtvpink.com

104
slika Prva

Nacionalni emiter
PRVA Srpska Televizija je program sa brojnim informativnim, sportskim, filmskim, serijskim i zabavnim sadržajima. Ima teletext.
www.prva.rs

105
slika O2.TV

Televizija koja ide u korak sa duhom mladom publikom i promoviše moderne, zabavne, visoko-energetske programe. Gledaoci će se razdrmati uz adrenalinske, žestoke, opasne, zastrašujuće, provokativne, sportske i komične avanture televizijskih junaka, dok će moći da predahnu uz O2 TV vesti.

106
slika Happy TV

Nacionalni emiter
Televizija sa nacionalnom frekvencijom. Emituje program zabavnog karaktera, filmove, talk-show emisije i kratke humorističke forme u intervalu od 14-10h. Ima teletext.
www.happytv.tv

107
slika Studio B

Nezaobilazni servis Beograđana. Sve što čini život, probleme i potrebe stanovnika Beograda, 24 sata programa, sa vestima, kontakt i talk show programima, muzikom, filmovima, serijama i dokumentarnim programima. Ima teletext.
www.studiob.rs/tv

108
slika Pink 2

Domaći kablovski kolažni
Emituje moderan i zabavan program sa konceptom koji sadrži informativne, zabavno-muzičke, sportske i raznovrsne filmske sadržaje. 
www.rtvpink.com

110
slika Pink 3 Info

Ex YU info
Program namenjen onima koji žele da tokom celog dana budu najbolje informisani, a uveče da uživaju u atraktivnom filmskom programu. 
www.rtvpink.com

111
slika Film klub

Filmski - domaći

112
slika Prva MAX

Maksimalno zabavan program, uzbudljive i napete serije i filmovi,  kao i kvalitetne  porodične emisije – maksimalno Prva - Prva Max.

prvamax.prva.rs

114
slika Star TV

Star TV na male ekrane donosi najpopularnije televizijske serije današnjice i to najpoznatijih produkcijskih kuća - Sony, Fox, MGM, Universal, BBC, ITV i kao i skandinavskih kuca.

115
slika RTS Život

Priče o životu iz najrazličitijih perspektiva biće sadržaj programa RTS Život. Životna svedočenja, životne sudbine, životne situacije, okupiće gledaoce programa RTS Život i povesti ih u novo „životno“ iskustvo.  Pored životnih priča iz riznice, tu su i zapisi autora Branka Stankovića u „Kvadraturi kruga“, avanture Jovana Memedovića u serijalu “Sasvim prirodno“, ali i odgovori na pitanja da li „TV lica žive kao sav normalan svet“ - u emisijama Tanje Peternek. Podsetićemo publiku na lepote naše zemlje brojnim putopisima i običajima koje smo možda zaboravili, kao i emisijama koje govore o dilemama urbanog čoveka u magazinu „U hodu“ ili u serijalu „Ja mi i drugi“. Program RTS

116
slika RTS Drama

Domaće serije, tv drame, filmovi iz produkcije Radio-televizije Srbije biće okosnica RTS Drama programa. Gledaocima će biti dostupan i bogat serijal TV teatar, koji predstavlja arhivu najboljih pozorišnih predstava srpskog teatra. Programsku ponudu će obogatiti i višestruko nagrađivani TV filmovi i drame Redakcije igranog programa. 
RTS je najuspešniji producent igranog, serijskog i filmskog programa u regionu, što ovom programu daje prepoznatljivi kvalitet.

117
slika RTS Kolo

Javni medijski servis Radio- televizija Srbije, kao kuća sa najvećom muzičkom tradicijom  u okviru koje deluju, pored ostalog i Narodni orkestar i Narodni ansambl, uz, takođe najbogatiju programsku arhivu TV emisija, priloga i video inserata iz oblasti etnologije, na svom RTS Kolo programu donosi najraznovrsnije muzičke sadržaje iz oblasti narodne, etno i starogradske muzike. Gledaoci će imati priliku da svakodnevno, kroz svojevrsni muzički vremeplov, uživaju u najkvalitetnijim kompozicijama i izvođenjima domaćih vokalnih i instrumentalnih solista i ansambala.

118
slika RTS Trezor

Emisije iz različitih oblasti - nauke, umetnosti, sporta, snimane u produkciji Radio-televizije Beograd do devedesetih godina prošlog veka, serijali „Neobavezno“, Dvadeset miliona, “Svet i mi“ „TV feljton“ kao i stari dnevnici, igrane serije i intevjui sa svetski poznatim ličnostima koje su tih godina posećivale Beograd,  biće glavni deo ponude programa RTS Trezor. Gledaoci će moći da vide kako su nekada snimane emisije različitih televizijskih formata i sadržaja i koja su sve, danas velika imena kulture, umetnosti i televizijskog stvaralaštva učestvovala u stvaranju bograte i raznovrsne arhive RTS-a.

119
slika RTS Muzika

Na programu RTS Muzika biće zastupljen urbani zvuk. Rokenrol, pop, hip-hop, rep, rege i ostali žanrovi koji spadaju u domen popularne muzike, pa su i osnova koncepta ovog programa. Osim reprezentativnih arhivskih emisija, gledaoci će imati priliku da uživaju i u najnovijoj muzičkoj produkciji. Snimci koncerata, emisije muzičke redakcije RTS-a, poput Tri boje zvuka i Bunta, nastupi horova i orkestara RTS-a, spotovi PGP-a čine program RTS Muzika jedinstvenim.

120
slika RTS Poletarac

RTS Poletarac prezentuje program za gledaoce svih uzrasta. Namenjen je prvenstveno predškolcima i osnovcima, bogat program preporučuje se tinejdžerima i mladima, a svim ostalima daje jedinstvenu priliku da osete duh vlastitog detinjstva u kultnim serijama Redakcije školskog i dečjeg programa RTS-a.
Rastite, učite, radujte se i zabavljajte uz RTS Poletarac!

121
slika Dečija TV

Dečija TV je specijalizovana dečija televizija  posebno koncipirana za uzrast dece do deset godina sa primarnim ciljem da informiše i edukuje decu, ali i da ih zabavi uz izbor sadržaja prilagođenom njihovom uzrastu. Televizija sa programom koji zabavlja, podstiče igru, maštu, koji podučava.

123
slika Kitchen TV

Kitchen TV je projekat u regionu koji je u potpunosti posvećen  kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi i tradiciji, ali i edukaciji o zdravim životnim navikama. Uzimajući u obzir da je prostor bivše Jugoslavije i većeg dela Balkana blizak po jeziku, kulturi, mentalitetu i da narodi regiona dele kulinarsku tradiciju, imperativ uređivačke politike Kitchen TV je da gledaocima ponudi sadržaj koji će promovisati sve specifičnosti regiona.

http://kitchentv.rs/

125
slika Agro TV

Prvi specijalizovani domaci televizijski kanal posvećen temama iz poljoprivrede koje su prilagođene oku profesionalca ali i običnih gledalaca.
Agro TV u programskoj shemi obuhvata preko dvadeset raznovrsnih tv formata sopstvene i licencne produkcije koji pokrivaju sve segmente agrara ali i drugih oblasti.
www.agrotv.net

126
slika Ženska TV

"Ženska TV" je prvi domaći kablovski lifestyle kanal koji svojim sadržajima pokriva najširi spektar tipično ženskih, ali i ne samo ženskih interesovanja.
www.zenska.tv

130
slika RTV 1

Domaći regionalni kolažni - pokrajinski javni servis za teritoriju Vojvodine. Ima teletekst.
Radio-televizija Vojvodine - prvi program
www.rtv.rs

131
slika RTV 2

Domaći regionalni kolažni - pokrajinski javni servis za teritoriju Vojvodine. Ima teletekst.
Radio-televizija Vojvodine - drugi program
www.rtv.rs

132
slika RTS 3

Javni servis
RTS 3 emituje kulturne sadržaje visoke umetničke vrednosti.
www.rts.rs

133
slika BTV

Kanal BTV pruža najaktuelnije informacije iz zemlje i regiona.

134
slika RTRS

Ex YU
Javni medijski servis Republike Srpske koji emituje informativni program, kao i emisije zabavnog sadržaja, filmski, dokumentarni i kulturno-obrazovni program. 
www.rtrs.tv

135
slika TV Hram

Program TV Hram zasnovan je na sadržajima iz oblasti duhovnosti, kulture, istorije i tradicije.

137
slika Koreni

  Koreni su  kanal  kolažnog tipa, sa posebnim naglaskom na informacije i teme sa Kosova i Metohije. Kanal emituje program na srpskom i albanskom jeziku.

138
slika TV Mreža Most

Domaći kablovski kolažni 
Kanal iz Zvečana dostupan je na celoj teritoriji Republike Srbije.
www.tvmost.info

139
slika OK KANAL

OK KANAL pokriva teme koje najviše zanimaju mlade, originalni kulturni i zabavni sadržaj koji obuhvata susrete, debate, okrugle stolove, inicijative, festivale, izložbe, tematske događaje, prezentacije, kao i prezentacije interesantnih i značajnih ličnosti iz akademskog i umetničkog života i sveta zabave. Uživo će se prikazivati i prenosi interaktivnih predavanja, a svi koji ih propuste, moći će u celini da ih pogledaju na web-u.

140
slika Pink Premium

Filmski - hollywood
Najveći svetski filmski blokbasteri i najbolje serije nove produkcije. 24 časa najkvalitetnijeg filmskog programa na jednom kanalu.
www.rtvpink.com

206
slika Pink Movies

Filmski - hollywood
Pink Movies je kanal na kome se emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz svog vremena. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

207
slika Pink Action

Filmski - hollywood
Pink Action je kanal koji je baziran isključivo na holivudskoj filmskoj produkciji, tako da ljubitelji Švarcenegera, Stalonea, Van Dama, Stivena Sigala i najbolje filmske akcije mogu 24 časa da uživaju u atraktivnom programu.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

208
slika Pink Thriller

Kanal Pink Thriler obuhvata sve vrste najuzbudljivijeg filmskog žanra akcioni, psihološki, politički i horor trileri. Neizvesnost koja traje.
www.rtvpink.com

209
slika Pink Comedy

Filmski - hollywood
Porodične i romantične komedije, parodije, najbolji komičari današnjice. Filmski program koji će vas nasmejati.
www.rtvpink.com

211
slika Pink Classic

Filmski - hollywood
Namenjen je ljubiteljima najboljih filmova nastalih od tridesetih do osamdesetih godina. Izbor je neiscrpan, pa će ljubitelji dobrih starih filmova uživati kada god im se pruži prilika jer se i ovaj program emituje 24 časa dnevno i svih 365 dana u godini. 
www.rtvpink.com

212
slika Pink Western

Filmski - hollywood
Kanal je namenjen ljubiteljima žanra koji je nekada bio veoma popularan, ali i danas ima svoju veliku ciljnu grupu. Odabrani su najbolji filmovi nastali u najzlatnijim godinama westerna, ali i neki noviji naslovi. 
www.rtvpink.com

213
slika Pink Horror

Filmski - hollywood
Najaktuelniji filmovi ali i klasici horor žanra. Filmski program za sve ljubitelje strave i užasa. Za one koji se ne boje. 
www.rtvpink.com

216
slika AMC

Serijski - hollywood
AMC program donosi dobro uravnoteženu mešavinu žanrova koja odgovara ljubiteljima filmova svih uzrasta.
Program je titlovan na srpski jezik.

220
slika AXN

Kanal AXN kuće Sony Pictures Television International nudi mogućnost da uživate u novim, ali i provereno renomiranim američkim serijama i filmovima različitih žanrova - od drama, preko naučnofantastičnih, akcionih i trilera, pa sve do detektivskih, pri čemu će se neke od serija u Srbiji premijerno prikazivati upravo na AXN-u. Program je titlovan na srpski jezik i emituje u formatu 16:9

221
slika Filmbox Extra

Holivudski blokbasteri

243
slika Pink Family

Serijski - hollywood
Kanal emituje moderan i zabavan program sa konceptom koji sadrži zabavno-muzičke i raznovrsne filmske sadržaje. 
www.rtvpink.com

252
253
slika Film klub extra

Film klub extra je kanal kolažnog karaktera posvećen isključivo domaćem programu. Osim dva domaća filma dnevno, program je sastavljen od domaćih serija, dokumentarnog i talk show programa i jutarnjeg kutka posvećenog najmlađim gledaocima.

255
slika Prva Life

Prva LIFE je kablovski kanal nudi uživanje u svemu što čini život! Za početak, čeka vas veliki povratak Ali Mekbil, popularne serije s kraja devedesetih. Kako izgleda ona vedrija i smešnija strana boravka i rada u bolnici moći ćete da vidite u komediji Stažisti. Za one koji uživaju u dobrim spletkama, tu je popularna njujorška Tračara, a za one koji preferiraju tajne i mahinacije „iza scene“ dramatična serija Skandal. A svakodnevno ćemo vas inspirisati i emisijama o kuvanju, uređivanju bašte i sređivanju kuće.

260
slika Prva Files

Prva Files nudi sadržaj za sve ljubitelje nepredvidivih sudskih slučajeva, uzbudljivih istraga i misterija i napetih policijskih potera. Pod sloganom »dokazano najbolji program« Prva Files će, premijerno i reprizno, emitovati filmove, serije, emisije i dokumentarne rijaliti programe novije produkcije, kao što su Nestali, Kriminalni umovi, Milenijum, Stalna meta, Ubistva u Midsomeru, Red i zakon, Noćna mora iz komšiluka... Nudimo 24 sata napetosti i uzbuđenja. 

261
slika Prva Kick

Prva Kick je novi kablovski kanal kvalitetnog sadržaja pre svega za savremenog, dinamičnog muškarca. Blokbasteri, serije, dokumentarni i zabavni program čine okosnicu Prve Kick. Od najboljih svetskih dokumentarnih emisija do serija i filmova holivudske produkcije, ovo je kanal koji kombinuje zabavu i adrenalin na najbolji način. Spremite se za udarac najjačeg programa !

262
slika Prva World

Prva World je kanal koji donosi najzanimljivije ljubavne, dramske i napete priče sa svih strana sveta: Mediteran pun intriga i tajni, temperamentne latinske ljubavi, dirljive priče sa Dalekog istoka. Ovo će biti destinacija uzbudljivih i najgledanijih serija, domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih, kao i najpopularnijih evropskih i svetskih ostvarenja.

263
slika Zdravlje TV

Gledaocima pruža informacije kako da što kvalitetnije, zdravije i lepše žive u svom okruženju.
Ono što izdvaja ZDRAVLJE TV od svih ostalih televizija jeste tematika kojom će se baviti na poseban način, a to je zdravlje i medicina.

270
slika Turizam+TV

Turizam+ TV  je specifična, autentična televizija, sa jedinstvenim konceptom. Na ovom kanalu biće zastupljen isključivo turizam.Program nije namenjen samo pasioniranim ljubiteljima putovanja, već svima koji imaju dodirne tačke sa turizmom (hotelska industrija, saobraćaj, ugostiteljstvo, domaća radinost, trgovina, bankarska putnička osiguranja).

271
slika Travel Channel

Entertainment: travel
Namenjen zaljubljenicima u putovanja, kao i svima onima koji žele da otkriju nove predele Zemlje.
Program je titlovan na srpskom jeziku.
www.travelchannel.co.uk

272
Slika TLC

TLC je kanal namenjen prvenstveno ženama koji prikazuje najbolje lifestyle i reality emisije iz celog sveta. Dominiraju teme vezane za roditeljstvo, venčanja, modu, ishranu, putovanja i životni stil. Program je titlovan na srpski jezik

273
slika Fashion TV

Entertainment: fashion
Sve o modi, kreatorima, manekenima i glamuroznom životu na jednom mestu. 
Verzija specijalizovana za teritoriju Srbije.
www.fashiontv.com

274
slika Pink Reality

Entertainment: reality
Kroz ovaj program gledaoci će 24 sata dnevno i 365 dana u godini moći da zavire u živote takmičara koji učestvuju u ovakvim formatima. Specijalizovane emisije. Najnoviji formati. Najpopularniji učesnici. Program specijalizovan za reality programe. Zbog prirode sadržaja koji će se emitovati sve vreme trajanja programa biće uključena roditeljska kontrola. Gledanje će biti omogućeno tek nakon što se ukuca PIN za roditeljsku kontrolu.

280
slika Pink World

Domaći kablovski kolažni
Namenjen gledaocima koji žele da budu u toku sa svim dešavanjima u zemljama regiona. Opravdavajući naziv koji nosi, Pink World objedinjuje emisije svih kanala televizije Pink. 
www.rtvpink.com

281
slika Pink Extra

Domaći kablovski kolažni
Satelitski kanal koji obuhvata najpopularnije emisije muzičkog sadržaja, sportski program, kratke forme, informativni program, tv novele i drugi kombinovani žanrovski sadržaj sa kanala Pink BiH i Pink M.
www.rtvpink.com

282
slika Pink Plus

Domaći kablovski kolažni
Osnovni satelitski kanal TV obuhvata sve programske sadržaje informativnog, zabavno-muzičkog, reality, filmskog i serijskog žanra, uključujući emisije sopstvene - Pinkove produkcije, kao i licencirane formate produkcijskih kuća.
www.rtvpink.com

283
slika HA HA

“HA HA” predstavlja riznicu dobre verbalne komedije, od domaćih I inostranih stand up zvezda, preko velikana srpskog glumišta.

284
slika LOL

“LOL”  je kanal neverbalnog humora, pantomime, gegova, mimičkih i smešnih situacija prilagođen svim uzrastima pa I najmlađim članovima porodice.

285
slika Arena Sport 1

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

 

300
slika Arena Sport 2

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

301
slika Arena Sport 3

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

302
slika Arena Sport 4

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

303
slika Arena Sport 5

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

304
Slika Eurosport 1

Eurosport je vodeći evropski sportski kanal koji emituje preko 3.000 sati godišnje živog programa, sa širokom lepezom sportova koje prati. Format slike 16:9

307
Slika Eurosport 2

Eurosport 2 je kombinacija sporta i zabave, namenjen mlađoj i dinamičnijoj publici koja voli timske i alternativne sportove. Kanal takođe omogućava gledanje najnovijih sportskih vesti. Format slike 16:9

308
slika SOS Kanal Plus

Sportski
Jedina srpska sportska televizija. Programsku šemu SOS kanala čine uglavnom sportski sadržaji.
www.soskanal.net

313
slika Telebet

Sportski
Specijalizovani TV kanal namenjen gledaocima - ljubiteljima kladjenja i kazino igara.
golive.rs

314
Slika Discovery Channel

Discovery kanal je prvi kanal iz Discovery grupe, pionir iz oblasti dokumentarnog programa.

350
slika BBC Earth

BBC Earth prikazuje dela vrhunskih svetskih stvaraoca dokumentarnog programa, vodeći gledaoce na senzacionalno putovanje otkrića.

351
Slika Animal Planet

Gledanje Animal Planet kanala će razviti ljubav prema stvorenjima koja nas okružuju. Program je titlovan na srpski jezik

352
slika National Geographic

Dokumentarni
Donosi priče o ljudima, životinjama, antropologiji, arheologiji i pustolovinama.
Program je titlovan na srpski jezik.
http://natgeotv.com/rs

353
slika H2

Dokumentarni
H2 nastavlja misiju History Channel-a i dublje istražuje teme koje naši gledaoci vole. Od teorija zavere do naučno-popularnih dokumentaraca, fascinantan sadržaj uz strastvene prezentere, učiniće da vas H2 iznenadi i zabavi malo poznatim činjenicama iz svakodnevnog života i bogate istorije čovečanstva.
www.history.com/shows/h2

355
slika Viasat History

Dokumentarni
Poziva vas na put u prošlost, odnosno bliže događajima koji su oblikovali našu sadašnjost - od revolucije posle rata, sporta, umetnosti, pronalazaka i otkrića, do najvećih istorijskih uspeha i dostignuća. Istorija kulture, mitovi i misterije, nauka i izumi, ključni istorijski događaji, praistorija, istorija muzike i pop kulture, korporativna i vojna istorija, profili velikana i poznatih ljudi i istorijske drame, predstavljaju sadržaj našeg programa. Širok i raznolik spektar ovog kanala na popularan način povezuje antičko sa modernim i uz naučnu poruku čini koherentan, dinamičan i uzbudljiv programski paket. 
www.viasathistory.rs

356
slika Viasat Explore

Dokumentarni
Avanture, putovanja i otkrića fascinantnih tajni čoveka je mali osvrt na sadržaj ovog tematskog kanala, koji publici donosi pregršt informacija, visok nivo adrenalina i maksimalni intenzitet emocija! Viasat Explore, svojim programom i serijama iz vodećih svetskih produkcijskih kuća kao i raznolikošću i visokim kvalitetom repertoara, izdvaja se od ostalih dokumentarnih kanala.
Sadržaj programa ima visok ugled među zahtevnom muškom publikom, pružajući istovremeno informacije i zabavu. Kriminal i istrage, zone moći, svet nauke i divljih životinja, razonoda i noć su tematski deo Explorea. Profesionalno izabran repertoar, koji u širokom opsegu pokriva teme kao što su, kriminal, avantura, putovanja, posmatranje divljih životinja, neobične vremenske prilike, sugerišući ideje kako da provedete slobodno vreme ili zanimljiv hobi, ali takođe nudeći uzbuđenje ekstremnih sportova, auto trka i fudbalskih utakmica. 
www.viasatexplorer.rs

357
Slika ID

ID je potpuno novi kanal televizijske mreže Discovery Networks koji emituje program 24 časa dnevno. Sve emisije koje su emitovane na ovom kanalu zasnovane su na činjenicama.  Program ID kanala je baziran na situacijama iz realnog zivota, a obrađuje teme poput istrage, kriminalne i forenzičke analize, paranormalnih fenomena, medicinskih misterija i istorijskih događaja. Od  očajnih, smrtonosnih domaćica do osvetoljubivih i ubistvenih muževa, ovaj kanal se hvata u koštac sa pričama iz stvarnog života punih intrige, osvete i strasti koje zaintrigiraju i najprobivljivije ukuse gledalaca.

361
slika CBS Reality

Dokumentarni
Program koji prati stvaran život kroz neočekivana, nepredvidiva i neobična događanja.
www.cbsreality.co.uk

362
slika Pink Pedia

Dokumentarni - edukativni 
Želite da otkrijete svet nauke? Istorije? Zanimaju vas životi znamenitih ličnosti? Nove tehnologije. Putopisi i životinjski svet najskrivenijih predela planete. Otvorite riznicu znanja na edukativnom kanalu. 
www.rtvpink.com

364
slika eduTV

eduTV – za savremenog gledaoca, koji želi nove sadržaje i aktuelne teme na drugačiji, zanimljiv, interaktivan način. Misija eduTV-a je afirmacija doživotnog obrazovanja i usavršavanja. Sadržaj je blizak, pre svega, mladima, ali i svima onima koji žele da unaprede svoje znanje i veštine. Otkrijte zabavnu stranu edukacije uz eduTV!

365
slika Da Vinci Learning

Dokumentarni - edukativni
Zato što je zadovoljstvo znati, Da Vinci Learning vam pruža mogućnost edukacije, zabave i inspiracije u vašem domu.
Program se emituje na engleskom jeziku, sa tilovanim prevodom na srpski jezik.
www.da-vinci-learning.com

366
slika Nickelodeon

Dečiji
Kanal namenjen deci uzrasta od 11 do 16 godina koji emituje najpoznatije crtaće kao što su Sunđer Bob Kockalone, Pingvin sa Madagaskara i još puno drugih. Emituje i poseban program za tinejdžere tj, teen-serije. Sinhronizovan je na srpski jezik.
www.nick.com

400
slika Minimax

Dečiji
Jedan od najpopularnijih dečijih TV programa i brendova u centralnoj i istočnoj Evropi. Emituje se 14 sati dnevno (od 06:00 do 20:00 časova) i nudi porodične sadržaje koji su zasnovani na spoju nenasilnih i obrazovnih, pre svega animiranih, ali i lutkarsko-igranih programa visokog kvaliteta. Minimax je namenjen deci uzrasta od 2 do 12 godina, ali i celoj porodici.
http://www.minimaxtv.rs/

401
slika Duck TV

Dečji pre school
Namenjen je najmlađim gledaocima starosti između 6 i 36 meseci. U pitanju je kanal koji podstiče saznajne i komunikacione sposobnosti dece, istovremeno im pružajući razonodu i opuštajući ih. Program se sastoji iz velikog broja animiranih segmenata dužine između jednog i četiri minuta.
www.ducktv.tv

403
slika JIMJAM

Dečji pre school
Program JIMJAM namenjen je deci predškolskog uzrasta, u potpunosti lišen nasilja.
www.asia.jimjam.tv

404
slika Disney Junior

Dečji pre school
Kanal je namenjen deci predškolskog uzrasta koji kroz muziku, priče i igru inspiriše decu da pevaju, igraju, uče i da se zabave.
Program se emituje na engleskom jeziku.
tv.disney.go.com/tv/

406
slika Disney

Dečji
Jedan od najpopularnijih kanala namenjen deci i mlađim tinejdžerima, koji nudi brojne zabavne emisije među kojima su poznati svetski hitovi, kao i animirana produkcija studija Disney.
Program se emituje na engleskom jeziku.
tv.disney.go.com/tv/

407
slika Boomerang

Dečji
24-časovni kanal koji vašoj deci pruža bezbrižnu zabavu.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.boomerangtv.co.uk

408
slika Cartoon Network

Dečji
Omiljeni crtani filmovi sa starim i novim animiranim junacima na jednom mestu.

Program se emituje u formatu 16:9.

www.cartoonnetwork.com

409
slika Pink Kids

Dečji
Program za decu, tinejdžere i čitavu porodicu, s akcentom na mlađe članove. Na kanalu Pink Kids emituju se crtani filmovi novije generacije, crtani filmovi koji već spadaju u domen klasike i druge forme tv emisija namenjenih deci i tinejdžerima.
www.rtvpink.com

410
slika Pink Music

Domaći muzički
Kanal na kom se emituju muzički spotovi i izvođenja sa koncerata najpopularnijih izvođača sa prostora Srbije i bivše Jugoslavije, rađenih u produkciji izdavačke kuće City Records, kao i drugih izdavačkih kuća iz regiona.
www.rtvpink.com

450
slika HiFi Music

HiFi Music je 24 časovni kanal za emitovanje muzičkih spotova i koncerata pop i rok sadržaja.

454
slika City play

TV kanal City play emitovaće isključivo spotove i plejbek numere izvođača izdavačke kuće “City Records”. Najnoviji spotovi ali i stari dobri klasici muzičkih zvezda.

455
slika MTS

Domaći muzički
Svojim programskim sadržajem pokriva najvažnije sfere interesovanja najdinamičnijeg segmenta populacije: umetnost, zabavu, obrazovanje, sport i društvo, kao i uključenja sa najvažnijih kulturnih i zabavnih manifestacija.

456
457
slika Pink Folk

Domaći muzički - folk
Kanal na kom se emituju muzički spotovi i koncerti najvećih zvezda estradne folk scene Srbije i drugih balkanskih zemalja u produkciji izdavačkih kuća Grand, Gold i drugih.
www.rtvpink.com

461
slika BN Music

Domaći muzički - folk
Baziran na ideji da svojim gledaocima obezbedi performance najvećih imena domaće scene i izvođača iz čitave EX Jugoslavije, koji su obeležili jednu epohu, kao i mladih, neafirmisanih izvođača čije vreme tek dolazi. Program se emituje 24h dnevno. 
www.bnmusic.tv

463
slika DM SAT

Domaći muzički - folk
U okviru svog 24 satnog programa emituje muzičke spotove, kao i emisije iz sopstvene produkcije.
www.dmsat.tv

464
465
466
slika TV Melos

Domaći kablovski kolažni
Emituje informativne i političke talk-show emisije, kao i kulturni, zabavni i muzički sadržaj namenjen svim uzrastima.
www.rtvmelos.net

467
slika HiFi Etno

468
slika Balkanika

Muzički - regionalna i strana
Jedinstveni regionalni muzički kanal koji kombinuje raznovrsne ritmove balkanskih zemalja. Program objedinjuje najslušaniju festivalsku muziku ovih prostora, koncerte, kao i intervjue sa popularnim muzičkim zvezdama.
www.balkanika.tv

469
slika Pink Hits 1

Muzički - strana
Najveće zvezde svetske muzičke scene. Najaktuelniji hitovi. Samo na muzičkom kanalu Pink Music 4.
www.rtvpink.com

471
473
slika VH1

Strani muzički
Ukoliko uživate u starijoj muzičkoj produkciji ili želite da se podsetite mladosti, VH1 je kanal za vas.
www.vh1e.com

477
slika Replay TV

Re:play  TV je novi regionalni, internacionalni zabavni, “art & music” kanal koji je istovremeno promotivni kanal novog medijskog servisa.

Re:play  je novi medij koji je namenjen mladjoj, dinamičnoj  populaciji, kojoj je internet bliži od klasićne televizije . Ova televizija koji istovremeno želi da približi gledaocima i korisnicima budućih servisa i kulturne muzičke, filmske i art manifestacije u svetu.Urbani fenomeni, ekstremni spotovi su još jedna od sfera interesovanja Re:play televizije.

479
slika RTV BK

500
slika TV Nova

Domaći kablovski kolažni
Najsavremenija medijska kuća na Balkanu, jedina koja proizvodi i emituje celokupan program u HD rezoluciji. Na našem programu ćete naći vrhunske domaće i strane produkcije, informativni program baziran na pravovremenom i objektivnom novinarstvu i bogat zabavni program oblikovan po vrhunskim, svetskim standardima. Nova.rs...očekujte više. 
www.nova.rs

501
slika TV K::CN

Lokalni - regionalni
U svom programskom konceptu sadrži informativni, filmski i dečiji program, obogaćen interesantnim kulturno zabavnim sadržajima, serijama i muzičkim programom.
www.tvkcn.net

502
slika TV Ras

Projekat TV Ras baziran je na ideji povratka starim vrednostima i osnovnim postulatima tv-a, a to je da edukuje i zabavi gledaoce.

503
532
slika Balkan TV

Balkan TV Novi Sad  je moderan, savremen, urban medij koji je otvoren prema svim gledaocima, a ima za cilj da građane informiše, obrazuje i zabavi. Najvažniji segment medijske produkcije i okosnicu programskih sadržaja čine informativne emisije, a prednost u svim programskim sadržajima imaju svakodnevni životni problemi građana, teme od javnog interesa, afirmacija ljudskih prava, negovanje multinacionalnog karaktera našeg društva itd.

533
590
610
slika RTV Bosphorus

614
slika Al Jazeera

Ex YU info
Prvi regionalni informativni kanal koji donosi vesti iz celog regiona i sveta uključujući vesti iz sveta sporta i biznisa, te dokumentarni program političkog, informativnog, istorijskog i obrazovnog sadržaja. Takođe promoviše i prikazuje intervjue, debate i razgovore o aktuelnim temama sa istaknutim licima iz regiona i sveta.
balkans.aljazeera.net

650
slika RTL Croatia World

RTL Croatia World je prvi kanal posvećen Hrvatima izvan Hrvatske. Predstavlja kombinaciju tri kanala (RTL, RTL2 i RTL Kockica) i emituje informativne i zabavne emisije, program za decu, dramske serije i rijaliti dokumentarace.

651
slika A1 TV Montenegro

Ex YU
Jedna od najmlađih medijskih kuća u Crnoj Gori i članica je "Atlas Grupe", opredeljena ka kvalitetnom informativno - političkom programu, informacijama iz sveta biznisa, finansija i zabave, muzičke industrije, nauke, umetnosti i kulture.
www.rtvatlas.tv

652
slika BN

Ex YU
RTV Bijeljina ima zadatak da informiše, obrazuje i zabavi.
www.rtvbn.com

653
slika CNN

Strani info
Omogućava non-stop praćenje najnovijih događaja iz sveta politike, tehnologije, zdravlja, zabave, sporta...CNN reporteri se nalaze uvek u pravo vreme na mestu događaja!
www.cnn.com

660
slika RTR planeta

Strani info
Vodeća ruska TV kuća. Emituje najnovije informacije iz sveta politike, kulture, sporta, izveštaje sa berze, reportaže iz svih krajeva sveta, ekonomske događaje idiv.
Program se emituje na ruskom jeziku.
www.rtr-planeta.com

661
slika Rossia 24

Strani info
Najgledaniji televizijski kanal sa vestima u Rusiji sada je dostupan i gledaocima u Srbiji. Novosti iz sveta i regiona Ruske Federacije, ekonomske analize i intervjui sa uticajnim osobama čine okosnicu ovog kanala.
Program se emituje na ruskom jeziku.
www.vesti.ru

662
slika RT

Strani info
Ukoliko želite da se upoznate sa događajima u Rusiji i ruskim viđenjem svetskih dešavanja, pogledajte vesti iz oblasti politike, sporta, kulture i ekonomije, dokumentarce i reportaže na kanalu RT.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rttv.ru

663
slika Euronews

Strani info
Vodeći internacionalni kanal koji pokriva svetska događanja gledana iz evropske perspektive. Kanal sposoban da razume i dešifruje razne političke debate i predvidi implikacije političkih odluka na svakodnevni život.
www.euronews.net

664
slika France 24

Strani info
Prvi francuski internacionalni kanal, pokriven najnovijim vestima, dostupan 24 sata dnevno, produciran iz jedinstvene uređivačke linije. Sa preko 1000 dopisnika širom sveta, kanal emituje raznovrsne analize i vesti. Preko 100 miliona TV domaćinstava trenutno prati kanal France 24.
www.france24.com

665
slika DW English

Strani info
Nemački međunarodni kanal koji izveštava o aktuelnim događajima u Nemačkoj, Evropi i svetu, ali i o ekonomiji, nauci, tehnologiji, kulturi, sportu, turizmu, zdravstvu i životu u Nemačkoj i celoj Evropi.
Program se emituje na engleskom i nemačkom jeziku.
www.dw-world.de

667
slika Bloomberg

Bloomberg TV je svetska 24-satna poslovna i finansijska televizijska mreža, koja nudi najnovije vesti iz celog sveta.

668
slika CCTV 4

Strani info
Kanal je namenjen kineskoj populaciji van matične zemlje koji u svom programskom konceptu sadrži raznovrsni program uključujući vesti, dokumentarne emisije, sadržaje iz oblasti kulture, drame, sport i dečiji program.
www.cctv-4.com

669
slika CGTN

670
slika RTL

Strani kolažni
Nemački kanal koji emituje poznate serije i show emisije.
www.rtl.de

672
slika M2

Mađarski nacionalni kanal sa informativnim, muzičkim, sportskim i edukativnim programom.
www.mtvzrt.hu

681
slika mts info

Ponuda mts, informacije i novosti

999

Telekom Srbija zadržava pravo izmene mts TV ponude.