Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Porodični paket

Više od 20 kanala različitih žanrova, pažljivo biranih za sve članove domaćinstva i sve uzraste. Očekuje vas i dodatna pogodnost u Video klubu - besplatan paket AXN NOW.

Mesečna naknada za Porodični paket iznosi 299,00 dinara.

slika

Cela porodica uživaće uz filmske, serijske, edukativne, naučno-dokumentarne, kulinarske, modne i muzičke, domaće i strane kanale.

Aktivacija paketa
  • Putem TV menija:

    Izaberite opcije: Moj nalog/Paketi i usluge/Porodični. Inicijalna lozinka za kupovinu je 1111.

  • Pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100,
  • U nekoj od naših poslovnica.
Deaktivacija paketa

Deaktivaciju Porodičnog paketa možete da izvršite pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili u nekoj od naših poslovnica.

 
Porodični
slika Pink Crime & Mistery

Filmski - hollywood
Program koji je baziran isključivo na holivudskoj filmskoj produkciji, tako da ljubitelji Švarcenegera, Stalonea, Van Dama, Stivena Sigala i najbolje filmske akcije mogu 24 časa da uživaju u atraktivnom programu.
www.rtvpink.com

206
slika Pink Romance

Filmski - hollywood
Kanal na kom se 24 sata emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz filmske antologije. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
www.rtvpink.com

210
slika Pink Sci Fi Fantasy

Filmski - hollywood
Kanal na kom se 24 sata emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz filmske antologije. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
www.rtvpink.com

211
slika Pink World Cinema

Filmski - van englesko govorno područje
www.rtvpink.com

220
slika TV 1000

TV 1000 donosi filmove od francuskih komedija do skandinavskih trilera, velike priče sa velikih ekrana pravo u vašu dnevnu sobu.

221
slika Pink Film

Filmski - domaći
Pink Film je kanal na kome se emituju filmovi domaće produkcije, raznih žanrova: ratni, istorijski, drama, komedija, kao i filmovi sa savremenom tematikom. Serijski program na ovom kanalu obuhvata najpopularnije serije sa prostora bivše Jugoslavije
www.rtvpink.com

222
slika Epic Drama

Epik Drama je novi kanal sa najboljim i najzanimljivijim dramskim serijama iz svih krajeva sveta.

251
slika AXN Spin

AXN Spin  je svu pažnju usmerio ka mladoj publici, postavši glavno odredište za tinejdžere i omladinu, kroz energijom nabijenu zabavu i vrhunske serije.

255
slika Sci Fi

Sci Fi Universal je u potpunosti posvećen naučnoj fantastici, svetu fantazije, misterije i paranormalnog. Pokriva teme koje će gledaoce podstaći da se zamisle, da maštaju i razmišljaju. Pravo mesto za sve one koji veruju u svet naučne fantastike i ne boje se da to pokažu. Program je u potpunosti preveden.
http://www.scifiuniversal.rs/

257
slika Pink Soap

Serijski - latino
Kanal namenjen ljubiteljima domaćih serijskih programa. Televizija Pink je proizvela više desetina serija u domaćoj produkciji koje možete pronaći ovde. Takođe, Pink poseduje prava i na igrane serije drugih produkcija.
www.rtvpink.com

261
slika Pink Fashion

Entertainment: fashion
Modni trendovi i dešavanja na domaćoj modnoj sceni okosnica su programske šeme Pink Fashion. Širok opseg emisija posvećenih modi. Namenjen je svima koji modne novitete stavljaju na prvo mesto kada je u pitanju odabir televizijskih kanala.
www.rtvpink.com

273
slika Pink Style

Entertainment: fashion
Oni koji drže do stila, koji prate modni svet, dizajn, inovacije u tehničkom svetu, uživaće u emisijama domaće i strane produkcije na kanalu "Pink Style". 
www.rtvpink.com

274
276
278
slika Pink Zabava

Entertainment
Ovaj program je baziran na zabavnim emisijama i talk show programima od najaktuelnijih do arhivskih čija vrednost je i dalje velika.
www.rtvpink.com

279
slika National Geographic Wild

Dokumentarni
National Geo Wild vam predstavlja jedinstven pogled na svet divljine, njeno okruženje i neverovatna stvorenja koja tu žive.
Program je titlovan na srpski jezik.
channel.nationalgeographic.com/wild

361
slika Viasat Nature

Dokumentarni
Besplatni komercijalni premijum kanal koji pruža širok spektar zabavnih i nagrađivanih dokumentarnih emisija o životinjama, prirodi, fauni i njenim čuvarima. Emisije su proizvele čuvene produkcijske kuće kao što su BBC, Kanal 4 ili Partenon. Emitovane 24 časa dnevno, naše porodične i interesantne emisije donose priče iz celog sveta, uz naraciju eksperata ili čak slavnih ličnosti.
www.viasatnature.rs

371
slika RT Documentary

Dokumentarni
RT Documentary kanal Vam pruža seriju najboljih dokumentarnih programa o Rusiji. Naši dopisnici putuju Rusijom kako bi Vas odveli do njenih veličanstvenih pejsaža, najudaljenijih krajeva, drevnih tradicija i istorijskih tajni. Emitovani 24 sata dnevno, naši dokumentarci Vam donose informacije o najnovijim naučnim i tehnološkim dostignućima, kulturi, ekstremnim sportovima, umetnosti i još mnogo drugih zanimljivih sadržaja. Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rtd.rt.com

382
slika English Club TV

Dokumentarni - edukativni
English Club TV je jedinstveni edukativni kanal za učenje engleskog jezika. Posvećen je svim uzrastima i osobama svih nivoa znanja pa su gledaoci u mogućnosti da ili nauče ili unaprede svoj engleski jezik.
English Club TV kroz karaterističan i nadasve zabavan program plasira najnovije edukativne tehnike, pomaže razvoju pažnje i apstraktnog mišljenja. Kanal je potpuno interaktivan i svaki gledaoc može dobiti povratnu informaciju o svom znanju engleskog jezika.

391
slika Nickelodeon Junior

Dečji pre school
Nickelodeon Junior je namenjen devojčicama i dečacima uzrasta od 2-6 godina, kao i njihovim roditeljima, ovaj kanal obiluje najboljim svetskim animacijama i emisijama koje omogućavaju deci da se smeju, zabavljaju, uče o svetu u kome žive.
www.nick.com

402
405
slika TV5 Monde

Strani kolažni 
Za ljubitelje Francuske kulture - filmovi, dokumentarci, lifestyle… Uzivajte u dodiru Francuske! (većina programa ima titl na engleskom jeziku) 
www.tv5.org

617
slika CNBC

Strani biznis info
Nudi sve potrebne informacije i analize - trenutno pokrivanje finansijskih berzi i međunarodnih poslovnih vesti.
www.cnbc.com

625

Telekom Srbija zadržava pravo izmene mts TV ponude.