Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Porodični paket

Više od 20 kanala različitih žanrova, pažljivo biranih za sve članove domaćinstva i sve uzraste. Očekuje vas i dodatna pogodnost u Video klubu - besplatan paket AXN NOW.

Mesečna naknada za Porodični paket iznosi 299,00 dinara.

slika

Cela porodica uživaće uz filmske, serijske, edukativne, naučno-dokumentarne, kulinarske, modne i muzičke, domaće i strane kanale.

Aktivacija paketa
  • Putem TV menija:

    Izaberite opcije: Moj nalog/Paketi i usluge/Porodični. Inicijalna lozinka za kupovinu je 1111.

  • Pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100,
  • U nekoj od naših poslovnica.
Deaktivacija paketa

Deaktivaciju Premium paketa možete da izvršite pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100 ili u nekoj od naših poslovnica.

 
Porodični
slika Pink Crime & Mistery

Filmski - hollywood
Program koji je baziran isključivo na holivudskoj filmskoj produkciji, tako da ljubitelji Švarcenegera, Stalonea, Van Dama, Stivena Sigala i najbolje filmske akcije mogu 24 časa da uživaju u atraktivnom programu.
www.rtvpink.com

206
slika Pink Romance

Filmski - hollywood
Kanal na kom se 24 sata emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz filmske antologije. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
www.rtvpink.com

210
slika Pink Sci Fi Fantasy

Filmski - hollywood
Kanal na kom se 24 sata emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz filmske antologije. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
www.rtvpink.com

211
slika Pink World Cinema

Filmski - van englesko govorno područje
www.rtvpink.com

220
slika Pink Film

Filmski - domaći
Pink Film je kanal na kome se emituju filmovi domaće produkcije, raznih žanrova: ratni, istorijski, drama, komedija, kao i filmovi sa savremenom tematikom. Serijski program na ovom kanalu obuhvata najpopularnije serije sa prostora bivše Jugoslavije
www.rtvpink.com

222
slika AXN Spin

AXN Spin  je svu pažnju usmerio ka mladoj publici, postavši glavno odredište za tinejdžere i omladinu, kroz energijom nabijenu zabavu i vrhunske serije.

255
slika Sci Fi

Sci Fi Universal je u potpunosti posvećen naučnoj fantastici, svetu fantazije, misterije i paranormalnog. Pokriva teme koje će gledaoce podstaći da se zamisle, da maštaju i razmišljaju. Pravo mesto za sve one koji veruju u svet naučne fantastike i ne boje se da to pokažu. Program je u potpunosti preveden.
http://www.scifiuniversal.rs/

257
slika Pink Soap

Serijski - latino
Kanal namenjen ljubiteljima domaćih serijskih programa. Televizija Pink je proizvela više desetina serija u domaćoj produkciji koje možete pronaći ovde. Takođe, Pink poseduje prava i na igrane serije drugih produkcija.
www.rtvpink.com

261
slika Pink Fashion

Entertainment: fashion
Modni trendovi i dešavanja na domaćoj modnoj sceni okosnica su programske šeme Pink Fashion. Širok opseg emisija posvećenih modi. Namenjen je svima koji modne novitete stavljaju na prvo mesto kada je u pitanju odabir televizijskih kanala.
www.rtvpink.com

273
slika Pink Style

Entertainment: fashion
Oni koji drže do stila, koji prate modni svet, dizajn, inovacije u tehničkom svetu, uživaće u emisijama domaće i strane produkcije na kanalu "Pink Style". 
www.rtvpink.com

274
276
278
slika Pink Zabava

Entertainment
Ovaj program je baziran na zabavnim emisijama i talk show programima od najaktuelnijih do arhivskih čija vrednost je i dalje velika.
www.rtvpink.com

279
slika National Geographic Wild

Dokumentarni
National Geo Wild vam predstavlja jedinstven pogled na svet divljine, njeno okruženje i neverovatna stvorenja koja tu žive.
Program je titlovan na srpski jezik.
channel.nationalgeographic.com/wild

361
slika Viasat Nature

Dokumentarni
Besplatni komercijalni premijum kanal koji pruža širok spektar zabavnih i nagrađivanih dokumentarnih emisija o životinjama, prirodi, fauni i njenim čuvarima. Emisije su proizvele čuvene produkcijske kuće kao što su BBC, Kanal 4 ili Partenon. Emitovane 24 časa dnevno, naše porodične i interesantne emisije donose priče iz celog sveta, uz naraciju eksperata ili čak slavnih ličnosti.
www.viasatnature.rs

371
slika RT Documentary

Dokumentarni
RT Documentary kanal Vam pruža seriju najboljih dokumentarnih programa o Rusiji. Naši dopisnici putuju Rusijom kako bi Vas odveli do njenih veličanstvenih pejsaža, najudaljenijih krajeva, drevnih tradicija i istorijskih tajni. Emitovani 24 sata dnevno, naši dokumentarci Vam donose informacije o najnovijim naučnim i tehnološkim dostignućima, kulturi, ekstremnim sportovima, umetnosti i još mnogo drugih zanimljivih sadržaja. Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rtd.rt.com

382
slika English Club TV

Dokumentarni - edukativni
English Club TV je jedinstveni edukativni kanal za učenje engleskog jezika. Posvećen je svim uzrastima i osobama svih nivoa znanja pa su gledaoci u mogućnosti da ili nauče ili unaprede svoj engleski jezik.
English Club TV kroz karaterističan i nadasve zabavan program plasira najnovije edukativne tehnike, pomaže razvoju pažnje i apstraktnog mišljenja. Kanal je potpuno interaktivan i svaki gledaoc može dobiti povratnu informaciju o svom znanju engleskog jezika.

391
slika Nickelodeon Junior

Dečji pre school
Nickelodeon Junior je namenjen devojčicama i dečacima uzrasta od 2-6 godina, kao i njihovim roditeljima, ovaj kanal obiluje najboljim svetskim animacijama i emisijama koje omogućavaju deci da se smeju, zabavljaju, uče o svetu u kome žive.
www.nick.com

402
405
slika TV5 Monde

Strani kolažni 
Za ljubitelje Francuske kulture - filmovi, dokumentarci, lifestyle… Uzivajte u dodiru Francuske! (većina programa ima titl na engleskom jeziku) 
www.tv5.org

617
slika CNBC

Strani biznis info
Nudi sve potrebne informacije i analize - trenutno pokrivanje finansijskih berzi i međunarodnih poslovnih vesti.
www.cnbc.com

625

Telekom Srbija zadržava pravo izmene mts TV ponude.