Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

RTS paket

Sjajan paket koji će vam omogućiti da uživate u izuzetno zanimljivim sadržajima iz bogate riznice RTS-a. Očekuje vas probrani igrani program iz sjajne produkcije RTS –a, ali i aktuelne emisije informativnog i zabavnog karaktera praćene brojnim uključenjima uživo sa najvažnijih događaja.

U okviru RTS paketa možete da pratite pet RTS kanala: Život (115), Drama (116), Kolo (117), Trezor (118) i Muzika(119), i to po ceni od samo 99,00 dinara mesečno.

slika

Očekuju vas priče o životu iz najrazličitijih perspektiva, domaće serije, TV drame i filmovi iz RTS produkcije, najraznovrsniji muzički sadržaji iz oblasti narodne, etno i starogradske muzike, emisije iz oblasti nauke, umetnosti, sporta (snimane u produkciji Radio-televizije Beograd do devedesetih godina prošlog veka), bogati program RTS muzike i još mnogo izuzetno kvalitetnog sadržaja koga se mnogi od nas sećaju i rado mu se vraćaju.

 
RTS paket
RTS RTS Život

Priče o životu iz najrazličitijih perspektiva biće sadržaj programa RTS Život. Životna svedočenja, životne sudbine, životne situacije, okupiće gledaoce programa RTS Život i povesti ih u novo „životno“ iskustvo.  Pored životnih priča iz riznice, tu su i zapisi autora Branka Stankovića u „Kvadraturi kruga“, avanture Jovana Memedovića u serijalu “Sasvim prirodno“, ali i odgovori na pitanja da li „TV lica žive kao sav normalan svet“ - u emisijama Tanje Peternek. Podsetićemo publiku na lepote naše zemlje brojnim putopisima i običajima koje smo možda zaboravili, kao i emisijama koje govore o dilemama urbanog čoveka u magazinu „U hodu“ ili u serijalu „Ja mi i drugi“. Program RTS

115
RTS Drama RTS Drama

Domaće serije, tv drame, filmovi iz produkcije Radio-televizije Srbije biće okosnica RTS Drama programa. Gledaocima će biti dostupan i bogat serijal TV teatar, koji predstavlja arhivu najboljih pozorišnih predstava srpskog teatra. Programsku ponudu će obogatiti i višestruko nagrađivani TV filmovi i drame Redakcije igranog programa. 
RTS je najuspešniji producent igranog, serijskog i filmskog programa u regionu, što ovom programu daje prepoznatljivi kvalitet.

116
RTS Kolo RTS Kolo

Javni medijski servis Radio- televizija Srbije, kao kuća sa najvećom muzičkom tradicijom  u okviru koje deluju, pored ostalog i Narodni orkestar i Narodni ansambl, uz, takođe najbogatiju programsku arhivu TV emisija, priloga i video inserata iz oblasti etnologije, na svom RTS Kolo programu donosi najraznovrsnije muzičke sadržaje iz oblasti narodne, etno i starogradske muzike. Gledaoci će imati priliku da svakodnevno, kroz svojevrsni muzički vremeplov, uživaju u najkvalitetnijim kompozicijama i izvođenjima domaćih vokalnih i instrumentalnih solista i ansambala.

117
RTS Trezor RTS Trezor

Emisije iz različitih oblasti - nauke, umetnosti, sporta, snimane u produkciji Radio-televizije Beograd do devedesetih godina prošlog veka, serijali „Neobavezno“, Dvadeset miliona, “Svet i mi“ „TV feljton“ kao i stari dnevnici, igrane serije i intevjui sa svetski poznatim ličnostima koje su tih godina posećivale Beograd,  biće glavni deo ponude programa RTS Trezor. Gledaoci će moći da vide kako su nekada snimane emisije različitih televizijskih formata i sadržaja i koja su sve, danas velika imena kulture, umetnosti i televizijskog stvaralaštva učestvovala u stvaranju bograte i raznovrsne arhive RTS-a.

118
RTS Muzika RTS Muzika

Na programu RTS Muzika biće zastupljen urbani zvuk. Rokenrol, pop, hip-hop, rep, rege i ostali žanrovi koji spadaju u domen popularne muzike, pa su i osnova koncepta ovog programa. Osim reprezentativnih arhivskih emisija, gledaoci će imati priliku da uživaju i u najnovijoj muzičkoj produkciji. Snimci koncerata, emisije muzičke redakcije RTS-a, poput Tri boje zvuka i Bunta, nastupi horova i orkestara RTS-a, spotovi PGP-a čine program RTS Muzika jedinstvenim.

119
Aktivacija paketa
  • Putem TV menija:

    - Izaberite opcije: Upravljanje nalogom/Korisnički nalog/Sve usluge/Paketi i usluge/RTS paket, ukoliko imate Amino, Entone ili Pirelli STB uređaj (oznaka modela nalazi se na poleđini STB uređaja).

    - Izaberite opcije: Moj nalog/Paketi i usluge/RTS paket, ukoliko imate Huawei model STB uređaja. Inicijalna lozinka za kupovinu je 1111.

  • Pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100,
  • U nekoj od naših poslovnica.
Deaktivacija paketa

Deaktivaciju Premium paketa možete da izvršite pozivom Kontakt centra na broj 0800 100 100

Navedene cene su prikazane u dinarima, sa porezom.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene mts TV ponude.