Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

TV na više uređaja

mts TV na telefonu, tabletu i računaru!

Nova mts TV funkcionalnost vam pruža mogućnost da TV sadržaj, osim na TV ekranu, pratite na telefonu, tabletu i računaru. Na raspolaganju vam je širok izbor TV kanala sa odabranim sadržajima iz našeg video kluba, kao i mogućnost da za pojedine TV kanale koristite i specijalne dodatne servise 72 sata unazad i Gledaj unazad.

Aktiviraj
slika

Samo vam funkcionalnost TV na više uređaja nudi jedinstvenu mogućnost da TV sadržaj koji ste započeli da pratite na jednom uređaju nastavite da, sa istim korisničkim nalogom, gledate na drugom uređaju. TV sadržaj možete da pratite na telefonu, tabletu i računaru, s tim što maksimalno možete da koristite 3 uređaja, bilo da se radi o istim uređajima ili različitim kombinacijama uređaja.

Ukoliko to želite, uvek možete da zamenite uređaje na kojima ćete gledati TV sadržaje. Na svakih 30 dana imate mogućnost da 4 puta zamenite uređaje koje koristite, s tim što period od 30 dana teče od trenutka prve zamene uređaja.

Ovu sjajnu TV funkcionalnost možete besplatno da koristite do 31. jula 2017. godine.

Kako da aktiviram funkcionalnost TV na više uređaja?

Funkcionalnost mts TV na više uređaja možete da aktivirate na način koji vam najviše odgovara:

  • putem portala , Moj mts*
  • putem TV menija – izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/TV na više uređaja
  • pozivanjem Kontakt centra 0800 100 100 ili
  • dolaskom u najbližu mts poslovnicu.

Nakon aktivacije, potrebno je da mts TV GO aplikaciju preuzmete sa Google Play store (za Android uređaje) i AppStore (za Apple uređaje). Aplikaciju možete da preuzmete ukoliko koristite pametni telefon sa Android (verzija 4.0 i više) ili iOS (verzija 6.0 i više) operativnim sistemom.

Da biste, nakon uspešnog preuzimanja mts TV GO aplikacije, koristili funkcionalnost TV na više uređaja potrebno je da se logujete unošenjem Moj mts naloga koji je vezan za mts TV uslugu koju koristite. Ukoliko aplikaciji pristupate putem mts mobilne mreže, mobilni internet saobraćaj koji ostvarite korišćenjem aplikacije se ne naplaćuje.

Ukoliko želite da gledate TV sadržaje na računaru, posetite http://mtstv.telekom.rs. Potrebno je da koristite Internet Explorer (verzije 8, 9 ili 10), Safari (verzije 5.0 ili 6.0), Chrome (bilo koja verzija do verzije 42) i Firefox (jednu od poslednje dve verzije).

TV na više uređaja možete da koristite samo na teritoriji Republike Srbije.

* Ukoliko imate kreiran nalog na Moj mts portalu, potrebno je da se ulogujete unošenjem korisničkog imena i lozinke. U slučaju da ste zaboravili korisničko ime, pozovite nas na 0800 100 100.

Ukoliko do sada niste kreirali nalog, nalog možete da kreirate na Moj mts portalu, na stranici Registracija.

 
TV na više uređaja
slika RTS 1

Javni servis
Radio-televizija Srbije - prvi program. Ima teletext.
www.rts.rs

slika RTS 2

Javni servis
Radio-televizija Srbije - drugi program. Ima teletext.
www.rts.rs

slika B92

Nacionalni emiter
Poznata i kao "devedeset-dvojka", odlikuje se pre svega odgovornim informativnim programom i angažovanim autorskim i dokumentarnim emisijama, ali i bogatim sportskim i zabavnim sadržajima. Ima teletext.
www.b92.net/tv

slika Prva

Nacionalni emiter
PRVA Srpska Televizija je program sa brojnim informativnim, sportskim, filmskim, serijskim i zabavnim sadržajima. Ima teletext.
www.prva.rs

slika TV Pink

Nacionalni emiter
Proizvodi i emituje domaći i strani program visokog kvaliteta, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-muzički i talk show program, najmodernije reality show programe kao i svakodnevne centralne informativne emisije i političke duele. Ima teletext.
www.rtvpink.com

slika Happy TV

Nacionalni emiter
Televizija sa nacionalnom frekvencijom. Emituje program zabavnog karaktera, filmove, talk-show emisije i kratke humorističke forme u intervalu od 14-10h. Ima teletext.
www.happytv.tv

slika Happy K

Nacionalni emiter
Emituje program pažljivo prilagođen specifičnim potrebama dece od predškolskog do tinejdžerskog uzrasta sa mnogobrojnim animiranim sadržajima i sinhronizovanim crtanim filmovima. Emituje program od 10 do 14h.
www.happytv.tv

slika Pink 2

Domaći kablovski kolažni
Emituje moderan i zabavan program sa konceptom koji sadrži informativne, zabavno-muzičke, sportske i raznovrsne filmske sadržaje. 
www.rtvpink.com

slika Pink 3 Info

Ex YU info
Program namenjen onima koji žele da tokom celog dana budu najbolje informisani, a uveče da uživaju u atraktivnom filmskom programu. 
www.rtvpink.com

slika RTS 3

Javni servis
RTS 3 emituje kulturne sadržaje visoke umetničke vrednosti.
www.rts.rs

StarTV Star TV

Star TV na male ekrane donosi najpopularnije televizijske serije današnjice i to najpoznatijih produkcijskih kuća - Sony, Fox, MGM, Universal, BBC, ITV i kao i skandinavskih kuća.

slika Prva MAX

Maksimalno zabavan program, uzbudljive i napete serije i filmovi,  kao i kvalitetne  porodične emisije – maksimalno Prva - Prva Max.

prvamax.prva.rs

slika Studio B

Lokalni - regionalni: Beograd
Nezaobilazni servis Beograđana. Sve što čini život, probleme i potrebe stanovnika Beograda, 24 sata programa, sa vestima, kontakt i talk show programima, muzikom, filmovima, serijama i dokumentarnim programima. Ima teletext.
www.studiob.rs/tv

slika Ženska TV

"Ženska TV" je prvi domaći kablovski lifestyle kanal koji svojim sadržajima pokriva najširi spektar tipično ženskih, ali i ne samo ženskih interesovanja.
www.zenska.tv

Naša Naša

Domaći kablovski kolažni
Kanal emituje vesti o aktuelnim događanjima kroz emisije informativnog, edukativnog i zabavnog karaktera, uz raznovrstan muzički sadržaj. Ima teletext.

slika Agro TV

Prvi specijalizovani domaci televizijski kanal posvećen temama iz poljoprivrede koje su prilagođene oku profesionalca ali i običnih gledalaca.
Agro TV u programskoj shemi obuhvata preko dvadeset raznovrsnih tv formata sopstvene i licencne produkcije koji pokrivaju sve segmente agrara ali i drugih oblasti.
www.agrotv.net

TV Hram TV Hram

Program TV Hram zasnovan je na sadržajima iz oblasti duhovnosti, kulture, istorije i tradicije.

K::CN1 K::CN1

Lokalni - regionalni
U svom programskom konceptu sadrži informativni, filmski i dečiji program, obogaćen interesantnim kulturno zabavnim sadržajima, serijama i muzičkim programom.
www.tvkcn.net

Film klub Film klub

Filmski - domaći

slika Pink Premium

Filmski - hollywood
Najveći svetski filmski blokbasteri i najbolje serije nove produkcije. 24 časa najkvalitetnijeg filmskog programa na jednom kanalu.
www.rtvpink.com

Pink Movies Pink Movies

Filmski - hollywood
Pink Movies je kanal na kome se emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz svog vremena. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

slika Pink Action

Filmski - hollywood
Pink Action je kanal koji je baziran isključivo na holivudskoj filmskoj produkciji, tako da ljubitelji Švarcenegera, Stalonea, Van Dama, Stivena Sigala i najbolje filmske akcije mogu 24 časa da uživaju u atraktivnom programu.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

Pink Thriller Pink Thriller

Kanal Pink Thriler obuhvata sve vrste najuzbudljivijeg filmskog žanra akcioni, psihološki, politički i horor trileri. Neizvesnost koja traje.
www.rtvpink.com

Pink Crime & Mistery Pink Crime & Mistery

Filmski - hollywood
Program koji je baziran isključivo na holivudskoj filmskoj produkciji, tako da ljubitelji Švarcenegera, Stalonea, Van Dama, Stivena Sigala i najbolje filmske akcije mogu 24 časa da uživaju u atraktivnom programu.
www.rtvpink.com

slika Pink Comedy

Filmski - hollywood
Porodične i romantične komedije, parodije, najbolji komičari današnjice. Filmski program koji će vas nasmejati.
www.rtvpink.com

slika Pink Classic

Filmski - hollywood
Namenjen je ljubiteljima najboljih filmova nastalih od tridesetih do osamdesetih godina. Izbor je neiscrpan, pa će ljubitelji dobrih starih filmova uživati kada god im se pruži prilika jer se i ovaj program emituje 24 časa dnevno i svih 365 dana u godini. 
www.rtvpink.com

slika Pink Western

Filmski - hollywood
Kanal je namenjen ljubiteljima žanra koji je nekada bio veoma popularan, ali i danas ima svoju veliku ciljnu grupu. Odabrani su najbolji filmovi nastali u najzlatnijim godinama westerna, ali i neki noviji naslovi. 
www.rtvpink.com

Pink Romance Pink Romance

Filmski - hollywood
Kanal na kom se 24 sata emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz filmske antologije. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
www.rtvpink.com

Pink Sci Fi Fantasy Pink Sci Fi Fantasy

Filmski - hollywood
Kanal na kom se 24 sata emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz filmske antologije. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
www.rtvpink.com

slika Pink Horror

Filmski - hollywood
Najaktuelniji filmovi ali i klasici horor žanra. Filmski program za sve ljubitelje strave i užasa. Za one koji se ne boje. 
www.rtvpink.com

Pink World Cinema Pink World Cinema

Filmski - van englesko govorno područje
www.rtvpink.com

slika Pink Film

Filmski - domaći
Pink Film je kanal na kome se emituju filmovi domaće produkcije, raznih žanrova: ratni, istorijski, drama, komedija, kao i filmovi sa savremenom tematikom. Serijski program na ovom kanalu obuhvata najpopularnije serije sa prostora bivše Jugoslavije
www.rtvpink.com

Pink Serije Pink serije

slika Film klub extra

Film klub extra je kanal kolažnog karaktera posvećen isključivo domaćem programu. Osim dva domaća filma dnevno, program je sastavljen od domaćih serija, dokumentarnog i talk show programa i jutarnjeg kutka posvećenog najmlađim gledaocima.

slika AXN

Serijski - hollywood
Kanal AXN kuće Sony Pictures Television International nudi mogućnost da uživate u novim, ali i provereno renomiranim američkim serijama i filmovima različitih žanrova - od drama, preko naučnofantastičnih, akcionih i trilera, pa sve do detektivskih, pri čemu će neke od serija biti premijerno prikazane u Srbiji upravo na AXN-u.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.axn.rs

AMC AMC

Serijski - hollywood
AMC program donosi dobro uravnoteženu mešavinu žanrova koja odgovara ljubiteljima filmova svih uzrasta.
Program je titlovan na srpski jezik.

slika Kitchen TV

Kitchen TV je projekat u regionu koji je u potpunosti posvećen  kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi i tradiciji, ali i edukaciji o zdravim životnim navikama. Uzimajući u obzir da je prostor bivše Jugoslavije i većeg dela Balkana blizak po jeziku, kulturi, mentalitetu i da narodi regiona dele kulinarsku tradiciju, imperativ uređivačke politike Kitchen TV je da gledaocima ponudi sadržaj koji će promovisati sve specifičnosti regiona.

http://kitchentv.rs/

Fashion TV Fashion TV

Entertainment: fashion
Sve o modi, kreatorima, manekenima i glamuroznom životu na jednom mestu. 
Verzija specijalizovana za teritoriju Srbije.
www.fashiontv.com

slika Arena Sport 1

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Arena Sport 2

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Arena Sport 3

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Arena Sport 4

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Arena Sport 5

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, američkom fudbalu (NCAA), auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Fight sports

Extremni sport
Atraktivna kombinacija živog i rijaliti programa, direktnih prenosa, uključujući i one za titulu svetskog šampionata boksa u svim kategorijama. Direktni prenosi MMA i kikboksa. Posebno poglavlje čini bogata arhiva mečeva velikih boksera, od Kleja i Formana, preko Tajsona i Holifilda, do Pakjaoa i De La Hoje. 
www.fightsports.tv

slika Trace Sport Stars

Extremni sport
Trace Sport Stars je prvi globalni kanal sa zabavnim sadržajem posvećen slavnim ličnostima iz sveta sporta. Sa svojim jedinstvenim sadržajem, kanal TRACE Sport Stars vam nudi uvid u svakodnevicu šampiona, njihove strasti, posvećenost sportu, ali vam otkriva i tajne njihovog života. Imaćete priliku da upoznate svoje omiljene sportiste bolje nego ikada.

slika SOS

Sportski
Jedina srpska sportska televizija. Programsku šemu SOS kanala čine uglavnom sportski sadržaji.
www.soskanal.net

slika H2

Dokumentarni
H2 nastavlja misiju History Channel-a i dublje istražuje teme koje naši gledaoci vole. Od teorija zavere do naučno-popularnih dokumentaraca, fascinantan sadržaj uz strastvene prezentere, učiniće da vas H2 iznenadi i zabavi malo poznatim činjenicama iz svakodnevnog života i bogate istorije čovečanstva.
www.history.com/shows/h2

slika Viasat History

Dokumentarni
Poziva vas na put u prošlost, odnosno bliže događajima koji su oblikovali našu sadašnjost - od revolucije posle rata, sporta, umetnosti, pronalazaka i otkrića, do najvećih istorijskih uspeha i dostignuća. Istorija kulture, mitovi i misterije, nauka i izumi, ključni istorijski događaji, praistorija, istorija muzike i pop kulture, korporativna i vojna istorija, profili velikana i poznatih ljudi i istorijske drame, predstavljaju sadržaj našeg programa. Širok i raznolik spektar ovog kanala na popularan način povezuje antičko sa modernim i uz naučnu poruku čini koherentan, dinamičan i uzbudljiv programski paket. 
www.viasathistory.rs

slika Viasat Explore

Dokumentarni
Avanture, putovanja i otkrića fascinantnih tajni čoveka je mali osvrt na sadržaj ovog tematskog kanala, koji publici donosi pregršt informacija, visok nivo adrenalina i maksimalni intenzitet emocija! Viasat Explore, svojim programom i serijama iz vodećih svetskih produkcijskih kuća kao i raznolikošću i visokim kvalitetom repertoara, izdvaja se od ostalih dokumentarnih kanala.
Sadržaj programa ima visok ugled među zahtevnom muškom publikom, pružajući istovremeno informacije i zabavu. Kriminal i istrage, zone moći, svet nauke i divljih životinja, razonoda i noć su tematski deo Explorea. Profesionalno izabran repertoar, koji u širokom opsegu pokriva teme kao što su, kriminal, avantura, putovanja, posmatranje divljih životinja, neobične vremenske prilike, sugerišući ideje kako da provedete slobodno vreme ili zanimljiv hobi, ali takođe nudeći uzbuđenje ekstremnih sportova, auto trka i fudbalskih utakmica. 
www.viasatexplorer.rs

Viasat Nature Viasat Nature

Dokumentarni
Besplatni komercijalni premijum kanal koji pruža širok spektar zabavnih i nagrađivanih dokumentarnih emisija o životinjama, prirodi, fauni i njenim čuvarima. Emisije su proizvele čuvene produkcijske kuće kao što su BBC, Kanal 4 ili Partenon. Emitovane 24 časa dnevno, naše porodične i interesantne emisije donose priče iz celog sveta, uz naraciju eksperata ili čak slavnih ličnosti.
www.viasatnature.rs

RT Documentary RT Documentary

Dokumentarni
RT Documentary kanal Vam pruža seriju najboljih dokumentarnih programa o Rusiji. Naši dopisnici putuju Rusijom kako bi Vas odveli do njenih veličanstvenih pejsaža, najudaljenijih krajeva, drevnih tradicija i istorijskih tajni. Emitovani 24 sata dnevno, naši dokumentarci Vam donose informacije o najnovijim naučnim i tehnološkim dostignućima, kulturi, ekstremnim sportovima, umetnosti i još mnogo drugih zanimljivih sadržaja. Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rtd.rt.com

slika Pink Pedia

Dokumentarni - edukativni 
Želite da otkrijete svet nauke? Istorije? Zanimaju vas životi znamenitih ličnosti? Nove tehnologije. Putopisi i životinjski svet najskrivenijih predela planete. Otvorite riznicu znanja na edukativnom kanalu. 
www.rtvpink.com

Da Vinci Learning Da Vinci Learning

Dokumentarni - edukativni
Zato što je zadovoljstvo znati, Da Vinci Learning vam pruža mogućnost edukacije, zabave i inspiracije u vašem domu.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.da-vinci-learning.com

slika English Club TV

Dokumentarni - edukativni
English Club TV je jedinstveni edukativni kanal za učenje engleskog jezika. Posvećen je svim uzrastima i osobama svih nivoa znanja pa su gledaoci u mogućnosti da ili nauče ili unaprede svoj engleski jezik.
English Club TV kroz karaterističan i nadasve zabavan program plasira najnovije edukativne tehnike, pomaže razvoju pažnje i apstraktnog mišljenja. Kanal je potpuno interaktivan i svaki gledaoc može dobiti povratnu informaciju o svom znanju engleskog jezika.

slika Nickelodeon

Dečiji
Kanal namenjen deci uzrasta od 11 do 16 godina koji emituje najpoznatije crtaće kao što su Sunđer Bob Kockalone, Pingvin sa Madagaskara i još puno drugih. Emituje i poseban program za tinejdžere tj, teen-serije. Sinhronizovan je na srpski jezik.
www.nick.com

slika Nickelodeon Junior

Dečji pre school
Nickelodeon Junior je namenjen devojčicama i dečacima uzrasta od 2-6 godina, kao i njihovim roditeljima, ovaj kanal obiluje najboljim svetskim animacijama i emisijama koje omogućavaju deci da se smeju, zabavljaju, uče o svetu u kome žive.
www.nick.com

JIMJAM JIMJAM

Dečji pre school
Program JIMJAM namenjen je deci predškolskog uzrasta, u potpunosti lišen nasilja.
www.asia.jimjam.tv

slika Pink Kids

Dečji
Program za decu, tinejdžere i čitavu porodicu, s akcentom na mlađe članove. Na kanalu Pink Kids emituju se crtani filmovi novije generacije, crtani filmovi koji već spadaju u domen klasike i druge forme tv emisija namenjenih deci i tinejdžerima.
www.rtvpink.com

slika Pink Music

Domaći muzički
Kanal na kom se emituju muzički spotovi i izvođenja sa koncerata najpopularnijih izvođača sa prostora Srbije i bivše Jugoslavije, rađenih u produkciji izdavačke kuće City Records, kao i drugih izdavačkih kuća iz regiona.
www.rtvpink.com

Hi Fi Music Hi Fi Music

HiFi Music je 24 časovni kanal za emitovanje muzičkih spotova i koncerata pop i rok sadržaja.

MTV Hits International MTV Hits International

Strani muzički
MTV Hits prikazuje muzičke spotove najvećih svetskih hitova tokom celog dana.
http://www.mtv.co.uk/

MTV Dance International MTV Dance International

Strani muzički
Činjenica da je MTV dance kanal član porodice MTV govori o tome kakav pedigre nosi sa sobom ovaj kanal. Hiljade muzičkih spotova, ekskluzivni intervjui, najave velikih muzičkih dešavanja i sve ostalo što čini pravi užitak za muzičke sladokusce može se naći na MTV dance kanalu.
http://www.mtv.co.uk/

MTV Rocks International MTV Rocks International

Strani muzički
MTV Rocks pored muzičkih spotova i ostalih sadržaja u vezi sa muzikom, poseban akcenat stavlja na emisije koje se pretežno odnose na tinejdžersku populaciju.
http://www.mtv.co.uk/

slika VH1

Strani muzički
Ukoliko uživate u starijoj muzičkoj produkciji ili želite da se podsetite mladosti, VH1 je kanal za vas.
www.vh1e.com

VH1 Classic VH1 Classic

Strani muzički
VH1 classic prikazuje na hiljade numera iz 70-ih, 80-ih i 90-ih. Pravo mesto za sve nostalgičare i ljubitelje pop muzike.
www.vh1e.com/vh1_classic.htm

slika Clubbing TV

Najbolji disk džokeji! Najveći festivali! Vrhunski audio i vizuelni doživljaj na jedinom svetskom kanalu posvećenom isključivo dens muzici. Ekskluzivni snimci legendarnih setova - od Brazila do Berlina, od Majamija do Goe... Plus: regionalni sadržaj, razgovori sa domaćim zvezdama, mesto promocije kvalitetnih lokalnih umetnika. Premijum sadržaj i zabava koja ne prestaje: Clubbing TV.

slika Prva World

Prva World je kanal koji donosi najzanimljivije ljubavne, dramske i napete priče sa svih strana sveta: Mediteran pun intriga i tajni, temperamentne latinske ljubavi, dirljive priče sa Dalekog istoka. Ovo će biti destinacija uzbudljivih i najgledanijih serija, domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih, kao i najpopularnijih evropskih i svetskih ostvarenja.

slika Al Jazeera

Ex YU info
Prvi regionalni informativni kanal koji donosi vesti iz celog regiona i sveta uključujući vesti iz sveta sporta i biznisa, te dokumentarni program političkog, informativnog, istorijskog i obrazovnog sadržaja. Takođe promoviše i prikazuje intervjue, debate i razgovore o aktuelnim temama sa istaknutim licima iz regiona i sveta.
balkans.aljazeera.net

Russia Today Russia Today

Strani info
Ukoliko želite da se upoznate sa događajima u Rusiji i ruskim viđenjem svetskih dešavanja, pogledajte vesti iz oblasti politike, sporta, kulture i ekonomije, dokumentarce i reportaže na kanalu RT.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rttv.ru

France 24 France 24

Strani info
Prvi francuski internacionalni kanal, pokriven najnovijim vestima, dostupan 24 sata dnevno, produciran iz jedinstvene uređivačke linije. Sa preko 1000 dopisnika širom sveta, kanal emituje raznovrsne analize i vesti. Preko 100 miliona TV domaćinstava trenutno prati kanal France 24.
www.france24.com

CNBC CNBC

Strani biznis info
Nudi sve potrebne informacije i analize - trenutno pokrivanje finansijskih berzi i međunarodnih poslovnih vesti.
www.cnbc.com

Dorcel Dorcel

Adult pay kanal
Dorcel je vodeći evropski kanal za odrasle. Emituje najbolje erotske filmove francuske i internacionalne produkcije.

Private TV Private TV

Adult pay kanal
Private TV emituje najuzbudljiviji program za odrasle, interesantnu produkciju filmova, serija i specijala sa najvećim evropskim zvezdama ove produkcije.
www.sapphiremedia.com

Brazzers TV Brazzers TV

Adult pay kanal
Brazzers TV je kanal iz Playboy grupe. Prikazuje nešto što možda još uvek niste videli.

Hustler Hustler

Adult pay kanal
Hustler je kanal bez kompromisa. Tu možete upoznati najlepše devojke iz sveta filmske erotske industrije.
www.sapphiremedia.com

Telekom Srbija zadržava pravo izmene mts TV ponude.