Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

mts TV GO

Ponesite svoju televiziju sa sobom i uživajte gde god da se nalazite.

Gledajte omiljene informativne, zabavne, sportske programe, ali i druge video sadržaje putem interneta na mobilnom telefonu, tabletu ili na računaru.

Dovoljno je da preuzmete unapređenu mts TV GO aplikaciju i da imate web TV plug-in za računar.

iphone sa mts centrom

Usluga mts TV GO vam nudi brojne TV kanale, sjajne naslove u okviru video kluba, kao i dodatne usluge: Snimanje sadržaja, Gledaj unazad i 72 sata unazad. Ove usluge vam pružaju komfor u kome ćete uživati – možete da zakažete snimanje TV sadržaja koji vas zanima i da ga kasnije pogledate (Snimanje sadržaja), da, u trenutku gledanja nekog programa, premotate emitovani sadržaj do 60 minuta unazad (Gledaj unazad) i da pogledate sve što ste u prethodna tri dana propustili da pratite na vašim omiljenim TV kanalima (72 sata unazad).

Da biste aktivirali mts TV GO uslugu nije potrebno da budete mts korisnik.

Ukoliko ste mts korisnik, uslugu možete da koristite besplatno u periodu od 3 meseca od dana aktivacije. Promocija traje do 30. juna 2018. godine. Korisnicima tarifa Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 koji se do ovog datuma prijave za uslugu mts TV GO na raspolaganju je specijalna pogodnost – 6 meseci besplatnog korišćenja usluge mts TV GO u toku ugovorne obaveze. Nakon isteka perioda besplatnog korišćenja usluge naplaćuje se mesečna naknada u iznosu od 499,00 dinara.

Usluga se odnosi na sve mts korisnike, osim na mts TV korisnike, kojima je na raspolaganju usluga TV na više uređaja. Prenos podataka ostvaren korišćenjem mts TV GO aplikacije putem mts mreže se ne naplaćuje.

Ukoliko niste mts korisnik, uslugu možete da aktivirate putem mts TV GO aplikacije. Cena korišćenja usluge u periodu od 30 dana iznosi 749, 00 dinara. Nakon isteka perioda od 30 dana, usluga mts TV GO će vam biti automatski deaktivirana. Naravno, u svakom trenutku, mts TV GO možete ponovo da aktivirate.

Aktivacija

Ukoliko ste mts korisnik, mts TV GO možete da aktivirate putem aplikacije mts TV GO, pozivanjem Kontakt centra 0 800 100 100 ili dolaskom u najbližu poslovnicu. Nije potrebno da uslugu ponovo aktivirate za naredni mesec, biće vam automatski aktivirana. Deaktivaciju možete izvršiti pozivanjem 0 800 100 100 ili dolaskom u najbližu poslovnicu. U mesecu aktivacije naknada se naplaćuje srazmerno broju dana korišćenja usluge. U mesecu deaktivacije naplaćuje se puna cena mesečne naknade, a usluga je dostupna do kraja meseca.

Ukoliko niste mts korisnik, uslugu možete da aktivirate putem mts TV GO aplikacije. Da biste aktivirali uslugu putem aplikacije mts TV GO, potrebno je da u polje Prijava unesete vaše korisničko ime i lozinku (koje koristite za Moj mts nalog). U slučaju da ste zaboravili korisničko ime, pozovite nas na 0800 100 100. Ukoliko do sada niste kreirali nalog na portalu Moj mts i nemate korisničko ime i lozinku, nalog možete da ga kreirate putem aplikacije, klikom na polje Registracija.

mts TV GO sadržaje možete da pratite na dva uređaja istovremeno, a ukoliko to želite, možete da menjate uređaje na kojima ćete gledati mts TV GO. U toku 30 dana korišćenja ove usluge, četiri puta možete da promenite uređaj na kome ćete gledati mts TV GO sadržaje.

Ukoliko vam je potrebna pomoć za korišćenje mts TV GO usluge, pozovite naš Kontakt centar 0800 100 100.

mts TV GO sadržajima ne možete pristupati dok ste u romingu.

 

Pogledajte listu kanala. 

mts tv go na razlićitim uređajima

 

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove ponude.