Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

mts TV GO

Gledajte vaše omiljene TV kanale na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru uz uslugu mts TV GO.

Na raspolaganju vam je širok izbor TV kanala, kao i mogućnost korišćenja dodatnih usluga: Video klub, Snimanje sadržaja, Gledaj unazad i 72 sata unazad.

slika

Tu je i veliki izbor sjajnih promotivnih povoljnosti:

  • korisnici Box paketa sa mts TV uslugom koji aktiviraju mts TV GO mogu besplatno da koriste uslugu mts TV GO do 31. decembra 2018. godine, 
  • korisnici tarifa Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 i Soko koji nemaju uslugu mts TV i koji do 31. decembra 2018. godine u toku svoje ugovorne obaveze aktiviraju uslugu mts TV GO, mogu besplatno da je koriste u periodu od 6 meseci od dana aktivacije,
  • ostali mts korisnici koji nemaju uslugu mts TV i koji aktiviraju uslugu mts TV GO do 31. decembra 2018. godine mogu besplatno da koriste mts TV GO u periodu od 3 meseca od dana aktivacije.

mts TV GO

Aktivirajte mts TV GO i gledajte omiljene TV sadržaje ne telefonu, tabletu ili računaru

.

Promo! Aktivirajte mts TV GO i gledajte vaš omiljeni TV program na bilo kojem mestu, u bilo koje vreme. Za sve korisnike Box paketa sa mts TV uslugom, ova usluga je besplatna do 31. decembra 2018. godine.

Aktiviraj
slika

Na raspolaganju vam je širok izbor TV kanala, odabrani sadržaji iz našeg video kluba, kao i mogućnost da za pojedine TV kanale koristite i specijalne dodatne servise 72 sata unazad Gledaj unazad i Snimanje sadržaja. Mesečna naknada za TV na više uređaja iznosi 199,00 dinara.

mts TV GO nudi vam jedinstvenu mogućnost da TV sadržaj koji ste započeli da pratite na jednom uređaju nastavite da gledate na drugom uređaju (i to sa istim korisničkim nalogom).

TV sadržaj možete da pratite na telefonu, tabletu i računaru, s tim što maksimalno možete da koristite 3 uređaja, bilo da se radi o istim uređajima ili različitim kombinacijama uređaja. Ukoliko to želite, uvek možete da zamenite uređaje na kojima ćete gledati TV sadržaje. Na svakih 30 dana imate mogućnost da 4 puta zamenite uređaje koje koristite, s tim što period od 30 dana teče od trenutka prve zamene uređaja.

Kako da aktiviram mts TV GO?

Dodatnu uslugu mts TV GO u okviru mts TV usluge možete da aktivirate na više načina. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara:

  • putem portala Moj mts*
  • putem mts TV GO aplikacije
  • putem TV menija – izborom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/mts TV GO
  • pozivom Kontakt centra 0800 100 100 ili
  • u mts poslovnicama.

Kada aktivirate ovu dodatnu uslugu, omiljeni TV sadržaj možete da gledate putem mts TV GO aplikacije. Kada jednom aktivirate mts TV GO, nije potrebno da vršite ponovnu aktivaciju, jer će vam usluga biti automatski aktivirana za naredni mesec.

mts TV GO aplikacija

Preuzmete mts TV GO aplikaciju sa Google Play store (ukoliko koristite uređaje sa  Android operativnim sistemom - verzije 4.4 i više ) ili AppStore (za Apple uređaje sa iOS operativnim sistemom, verzije 10.0 i više).

Kada preuzmete mts TV GO aplikaciju, potrebno je da se ulogujete unošenjem Moj mts naloga koji je vezan za mts TV uslugu koju koristite. Ukoliko aplikaciji pristupate putem mts mobilne mreže, mobilni internet saobraćaj koji ostvarite korišćenjem aplikacije se ne naplaćuje.

Ukoliko želite da gledate TV sadržaje na računaru, posetite http://mtstv.telekom.rs. Potrebno je da koristite Internet Explorer (verzije 8, 9 ili 10), Safari (verzije 5.0 ili 6.0), Chrome (bilo koja verzija do verzije 42) i Firefox (jednu od poslednje dve verzije).

mts TV GO možete da koristite samo na teritoriji Republike Srbije.

* Ukoliko imate kreiran nalog na Moj mts portalu, potrebno je da se ulogujete unošenjem korisničkog imena i lozinke. U slučaju da ste zaboravili korisničko ime, pozovite nas na 0800 100 100. Ukoliko do sada niste kreirali nalog, nalog možete da ga kreirate na Moj mts portalu, na stranici Registracija.

Deaktivacija

mts TV GO možete da deaktivirate:


Ukoliko tokom meseca deaktivirate mts TV GO, naknada za taj mesec se naplaćuje, a usluga vam je dostupna do kraja meseca.

IMAM MTS TV
     

mts TV GO

Ponesite svoju televiziju sa sobom i uživajte gde god da se nalazite.

Gledajte omiljene informativne, zabavne, sportske programe, ali i druge video sadržaje putem interneta na mobilnom telefonu, tabletu ili na računaru.

Dovoljno je da preuzmete unapređenu mts TV GO aplikaciju i da imate web TV plug-in za računar.

iphone sa mts centrom

Usluga mts TV GO vam nudi brojne TV kanale, sjajne naslove u okviru video kluba, kao i dodatne usluge: Snimanje sadržaja, Gledaj unazad i 72 sata unazad. Ove usluge vam pružaju komfor u kome ćete uživati – možete da zakažete snimanje TV sadržaja koji vas zanima i da ga kasnije pogledate (Snimanje sadržaja), da, u trenutku gledanja nekog programa, premotate emitovani sadržaj do 60 minuta unazad (Gledaj unazad) i da pogledate sve što ste u prethodna tri dana propustili da pratite na vašim omiljenim TV kanalima (72 sata unazad).

Da biste aktivirali mts TV GO uslugu nije potrebno da budete mts korisnik.

Ukoliko ste mts korisnik, uslugu možete da koristite besplatno u periodu od 3 meseca od dana aktivacije. Promocija traje do 31. decembra 2018. godine. Korisnicima tarifa Soko, Omorika 1, Omorika 2, Omorika 3 koji se do ovog datuma prijave za uslugu mts TV GO na raspolaganju je specijalna pogodnost – 6 meseci besplatnog korišćenja usluge mts TV GO u toku ugovorne obaveze. Nakon isteka perioda besplatnog korišćenja usluge naplaćuje se mesečna naknada u iznosu od 499,00 dinara.

Usluga se odnosi na sve mts korisnike, osim na mts TV korisnike, kojima je na raspolaganju posebna ponuda. Prenos podataka ostvaren korišćenjem mts TV GO aplikacije putem mts mreže se ne naplaćuje.

Ukoliko niste mts korisnik, uslugu možete da aktivirate putem mts TV GO aplikacije. Cena korišćenja usluge u periodu od 30 dana iznosi 749, 00 dinara. Nakon isteka perioda od 30 dana, usluga mts TV GO će vam biti automatski deaktivirana. Naravno, u svakom trenutku, mts TV GO možete ponovo da aktivirate.

Aktivacija

Ukoliko ste mts korisnik, mts TV GO možete da aktivirate putem aplikacije mts TV GO, pozivanjem Kontakt centra 0 800 100 100 ili dolaskom u najbližu poslovnicu. Nije potrebno da uslugu ponovo aktivirate za naredni mesec, biće vam automatski aktivirana. Deaktivaciju možete izvršiti pozivanjem 0 800 100 100 ili dolaskom u najbližu poslovnicu. U mesecu aktivacije naknada se naplaćuje srazmerno broju dana korišćenja usluge. U mesecu deaktivacije naplaćuje se puna cena mesečne naknade, a usluga je dostupna do kraja meseca.

Ukoliko niste mts korisnik, uslugu možete da aktivirate putem mts TV GO aplikacije. Da biste aktivirali uslugu putem aplikacije mts TV GO, potrebno je da u polje Prijava unesete vaše korisničko ime i lozinku (koje koristite za Moj mts nalog). U slučaju da ste zaboravili korisničko ime, pozovite nas na 0800 100 100. Ukoliko do sada niste kreirali nalog na portalu Moj mts i nemate korisničko ime i lozinku, nalog možete da ga kreirate putem aplikacije, klikom na polje Registracija.

mts TV GO sadržaje možete da pratite na dva uređaja istovremeno, a ukoliko to želite, možete da menjate uređaje na kojima ćete gledati mts TV GO. U toku 30 dana korišćenja ove usluge, četiri puta možete da promenite uređaj na kome ćete gledati mts TV GO sadržaje.

Ukoliko vam je potrebna pomoć za korišćenje mts TV GO usluge, pozovite naš Kontakt centar 0800 100 100.

mts TV GO sadržajima ne možete pristupati dok ste u romingu.

 

Pogledajte listu kanala. 

slika