Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

mts TV GO

Ponesite svoju televiziju sa sobom i uživajte gde god da se nalazite.

Potrebna vam je samo odgovarajuća aplikacija za mobilni uređaj ili webTV plug-in za računar.

iphone sa mts centrom

Gledajte svoje omiljene informativne, zabavne, sportske programe, ali i druge video sadržaje putem interneta, na svom mobilnom telefonu, tabletu ili računaru.

mts TV GO ponuda sadrži: Osnovni paket sa 10 TV kanala, kao i dodatne usluge: Snimanje sadržaja, Gledaj unazad i 72 sata unazad.

Kako se mts TV GO koristi?

mts TV GO možete da gledate na svom mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, bilo da koristite WiFi povezivanje ili mobilnu mrežu (3G ili 4G). U zavisnosti od uređaja, svim sadržajima možete da pristupite putem odgovarajuće mobilne aplikacije ili web portala:

  • Preuzmite mts TV GO aplikaciju za Android mobilni telefonili tablet.
  • Preuzmite mts TV GO aplikaciju za iPhone ili iPad
  • Posetite web portal mtstv.telekom.rs - ukoliko nemate instaliran odgovarajući webTV plug-in, biće vam ponuđeno da ga preuzmete.

Nakon uspešno instalirane aplikacije ili webTV plug-ina, da biste koristili mts TV GO uslugu, potrebno je da u predviđena polja unesete vaše korisničko ime i lozinku, odnosno, da se ulogujete svojim nalogom koji ste prethodno kreirali, a koji je vezan za mts TV uslugu.

Ukoliko ste nov korisnik, prilikom kupovine Miks XXL, Super, Super Plus, Mobilni Net L ili Mobilni Net XL tarifa, biće vam kreiran nalog i dobićete administrativni PIN kod (1234) za korišćenje mts TV GO usluge. (Inicijalni Admin PIN kod isti je za sve korisnike, pa vam preporučujemo da ga blagovremeno promenite - opcija u okviru aplikacije).

Admin PIN kod koristite za logovanje na glavni Admin nalog putem koga možete da: kreirate podnaloge, aktivirate Roditeljsku kontrolu, menjate parametre naloga (jezik, slike, itd.).

mts TV GO sadržaje možete da pratite samo na jednom od uređaja, a ukoliko to želite, možete da menjate uređaje na kojima ćete gledati mts TV GO. U toku 30 dana korišćenja ove usluge, četiri puta možete da promenite uređaj na kome ćete gledati mts TV Go sadržaje.

Ukoliko vam je potrebna pomoć za korišćenje mts TV GO usluge, pozovite naš Kontakt centar 0800 100 100.

mts TV GO sadržajima ne možete pristupati dok ste u romingu.

 
OSNOVNI PAKET
slika RTS 1

Nacionalni javni servis
Radio-televizija Srbije - prvi program.
www.rts.rs

slika RTS 2

Nacionalni javni servis
Radio-televizija Srbije - drugi program.
www.rts.rs

slika B92

Poznata i kao "devedesetdvojka", odlikuje se pre svega odgovornim informativnim programom i angažovanim autorskim i dokumentarnim emisijama, ali i bogatim sportskim i zabavnim sadržajima.
www.b92.net/tv

slika Prva

PRVA Srpska Televizija je program sa brojnim informativnim, sportskim, filmskim, serijskim i zabavnim sadržajima.
www.prva.rs

slika TV Pink

Proizvodi i emituje domaći i strani program visokog kvaliteta, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-muzički i talk show program, najmodernije reality show programe kao i svakodnevne centralne informativne emisije i političke duele.
www.rtvpink.com

slika Happy TV

Nacionalni emiter
Televizija sa nacionalnom frekvencijom. Emituje program zabavnog karaktera, filmove, talk-show emisije i kratke humorističke forme u intervalu od 14-10h. Ima teletext.
www.happytv.tv

Pink 2 Pink 2

Domaći kablovski kolažni
Emituje moderan i zabavan program sa konceptom koji sadrži informativne, zabavno-muzičke, sportske i raznovrsne filmske sadržaje. 
www.rtvpink.com

slika Pink 3 Info

Ex YU info
Program namenjen onima koji žele da tokom celog dana budu najbolje informisani, a uveče da uživaju u atraktivnom filmskom programu. 
www.rtvpink.com

slika Studio B

Nezaobilazni servis Beograđana. Sve što čini život, probleme i potrebe stanovnika Beograda, 24 sata programa, sa vestima, kontakt i talk show programima, muzikom, filmovima, serijama i dokumentarnim programima.
www.studiob.rs/tv

slika Prva World

Prva World je kanal koji donosi najzanimljivije ljubavne, dramske i napete priče sa svih strana sveta: Mediteran pun intriga i tajni, temperamentne latinske ljubavi, dirljive priče sa Dalekog istoka. Ovo će biti destinacija uzbudljivih i najgledanijih serija, domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih, kao i najpopularnijih evropskih i svetskih ostvarenja.

mts tv go na razlićitim uređajima

 

Promotivni period, u okviru kojeg su korisnici 4G mreže mogli da, na mobilnom uređaju (telefonu ili tabletu), besplatno prate  mtsTV GO  je završen 15. marta 2016. godine. Korisnici tarifa: Miks XL PlusMiks XXLSuper i Super Plus, internet tarifa Mobilni Net L i Mobilni Net XL  koji su ranije iskoristili ovu promotivnu povoljnost mogu besplatno da prate mtsTV GO do 23. avgusta 2017. godine.

Prenos podataka ostvaren korišćenjem mts TV GO aplikacije putem mts mreže se ne naplaćuje.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ponude.