Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

 
TV kanali
slika mts TV promo

MTS TV promo kanal -  jedinstveni televizijski vodič kroz udarne sadržaje i televizijske programe dostupne na našoj platformi.

slika RTS 1

Javni servis
Radio-televizija Srbije - prvi program. Ima teletext.
www.rts.rs

slika RTS 2

Javni servis
Radio-televizija Srbije - drugi program. Ima teletext.
www.rts.rs

slika SUPERSTAR TV

Bogata ponuda najpopularnijih svetskih TV serija, renomiranih svetskih produkcija.TV kanal koji na jednom mestu okuplja vrhunske filmske, serijske i domaće  igrane sadržaje.

slika O2

Televizija koja ide u korak sa duhom mladom publikom i promoviše moderne, zabavne, visoko-energetske programe. Gledaoci će se razdrmati uz adrenalinske, žestoke, opasne, zastrašujuće, provokativne, sportske i komične avanture televizijskih junaka, dok će moći da predahnu uz O2 TV vesti.

slika Prva

Nacionalni emiter
PRVA Srpska Televizija je program sa brojnim informativnim, sportskim, filmskim, serijskim i zabavnim sadržajima. Ima teletext.
www.prva.rs

slika TV Pink

Nacionalni emiter
Proizvodi i emituje domaći i strani program visokog kvaliteta, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-muzički i talk show program, najmodernije reality show programe kao i svakodnevne centralne informativne emisije i političke duele. Ima teletext.
www.rtvpink.com

slika Happy TV

Nacionalni emiter
Televizija sa nacionalnom frekvencijom. Emituje program zabavnog karaktera, filmove, talk-show emisije i kratke humorističke forme u intervalu od 14-10h. Ima teletext.
www.happytv.tv

slika Happy K

Nacionalni emiter
Emituje program pažljivo prilagođen specifičnim potrebama dece od predškolskog do tinejdžerskog uzrasta sa mnogobrojnim animiranim sadržajima i sinhronizovanim crtanim filmovima. Emituje program od 10 do 14h.
www.happytv.tv

slika Pink 2

Domaći kablovski kolažni
Emituje moderan i zabavan program sa konceptom koji sadrži informativne, zabavno-muzičke, sportske i raznovrsne filmske sadržaje. 
www.rtvpink.com

slika Pink 3 Info

Ex YU info
Program namenjen onima koji žele da tokom celog dana budu najbolje informisani, a uveče da uživaju u atraktivnom filmskom programu. 
www.rtvpink.com

slika RTS 3

Javni servis
RTS 3 emituje kulturne sadržaje visoke umetničke vrednosti.
www.rts.rs

slika Star TV

Star TV na male ekrane donosi najpopularnije televizijske serije današnjice i to najpoznatijih produkcijskih kuća - Sony, Fox, MGM, Universal, BBC, ITV i kao i skandinavskih kuca.

slika Studio B

Nezaobilazni servis Beograđana. Sve što čini život, probleme i potrebe stanovnika Beograda, 24 sata programa, sa vestima, kontakt i talk show programima, muzikom, filmovima, serijama i dokumentarnim programima. Ima teletext.
www.studiob.rs/tv

slika PRVA Max

Maksimalno zabavan program, uzbudljive i napete serije i filmovi,  kao i kvalitetne  porodične emisije – maksimalno Prva - Prva Max.
prvamax.prva.rs

slika Film klub

Filmski - domaći

slika Agro TV

Prvi specijalizovani domaci televizijski kanal posvećen temama iz poljoprivrede koje su prilagođene oku profesionalca ali i običnih gledalaca.
Agro TV u programskoj shemi obuhvata preko dvadeset raznovrsnih tv formata sopstvene i licencne produkcije koji pokrivaju sve segmente agrara ali i drugih oblasti.
www.agrotv.net

slika Ženska TV

"Ženska TV" je prvi domaći kablovski lifestyle kanal koji svojim sadržajima pokriva najširi spektar tipično ženskih, ali i ne samo ženskih interesovanja.
www.zenska.tv

slika Kitchen TV

Kitchen TV je projekat u regionu koji je u potpunosti posvećen  kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi i tradiciji, ali i edukaciji o zdravim životnim navikama. Uzimajući u obzir da je prostor bivše Jugoslavije i većeg dela Balkana blizak po jeziku, kulturi, mentalitetu i da narodi regiona dele kulinarsku tradiciju, imperativ uređivačke politike Kitchen TV je da gledaocima ponudi sadržaj koji će promovisati sve specifičnosti regiona.
http://kitchentv.rs/

slika PRVA World

Prva World je kanal koji donosi najzanimljivije ljubavne, dramske i napete priče sa svih strana sveta: Mediteran pun intriga i tajni, temperamentne latinske ljubavi, dirljive priče sa Dalekog istoka. Ovo će biti destinacija uzbudljivih i najgledanijih serija, domaćih, turskih, indijskih, latinoameričkih, kao i najpopularnijih evropskih i svetskih ostvarenja.

slika Pink Premium

Filmski - hollywood
Najveći svetski filmski blokbasteri i najbolje serije nove produkcije. 24 časa najkvalitetnijeg filmskog programa na jednom kanalu.
www.rtvpink.com

slika Pink Action

Filmski - hollywood
Pink Action je kanal koji je baziran isključivo na holivudskoj filmskoj produkciji, tako da ljubitelji Švarcenegera, Stalonea, Van Dama, Stivena Sigala i najbolje filmske akcije mogu 24 časa da uživaju u atraktivnom programu.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

slika Pink Comedy

Filmski - hollywood
Porodične i romantične komedije, parodije, najbolji komičari današnjice. Filmski program koji će vas nasmejati.
www.rtvpink.com

slika Pink Horor

Filmski - hollywood
Najaktuelniji filmovi ali i klasici horor žanra. Filmski program za sve ljubitelje strave i užasa. Za one koji se ne boje. 
www.rtvpink.com

slika Pink Movies

Filmski - hollywood
Pink Movies je kanal na kome se emituju strani filmovi raznih žanrova, najgledaniji i najpopularniji filmovi iz svog vremena. Ljubitelji ovog kanala mogu da vide desetak holivudskih priča dnevno.
Program je titlovan na srpski jezik.
www.rtvpink.com

slika Pink Pedia

Dokumentarni - edukativni 
Želite da otkrijete svet nauke? Istorije? Zanimaju vas životi znamenitih ličnosti? Nove tehnologije. Putopisi i životinjski svet najskrivenijih predela planete. Otvorite riznicu znanja na edukativnom kanalu. 
www.rtvpink.com

slika Pink Classic

Filmski - hollywood
Namenjen je ljubiteljima najboljih filmova nastalih od tridesetih do osamdesetih godina. Izbor je neiscrpan, pa će ljubitelji dobrih starih filmova uživati kada god im se pruži prilika jer se i ovaj program emituje 24 časa dnevno i svih 365 dana u godini. 
www.rtvpink.com

slika Pink Western

Filmski - hollywood
Kanal je namenjen ljubiteljima žanra koji je nekada bio veoma popularan, ali i danas ima svoju veliku ciljnu grupu. Odabrani su najbolji filmovi nastali u najzlatnijim godinama westerna, ali i neki noviji naslovi. 
www.rtvpink.com

slika Koreni

Koreni su  kanal  kolažnog tipa, sa posebnim naglaskom na informacije i teme sa Kosova i Metohije. Kanal emituje program na srpskom i albanskom jeziku.

slika TV Hram

Program TV Hram zasnovan je na sadržajima iz oblasti duhovnosti, kulture, istorije i tradicije.

slika Pink Thriller

Kanal Pink Thriler obuhvata sve vrste najuzbudljivijeg filmskog žanra akcioni, psihološki, politički i horor trileri. Neizvesnost koja traje.
www.rtvpink.com

slika Pink Family

Serijski - hollywood
Kanal emituje moderan i zabavan program sa konceptom koji sadrži zabavno-muzičke i raznovrsne filmske sadržaje. 
www.rtvpink.com

slika SOS

Sportski
Jedina srpska sportska televizija. Programsku šemu SOS kanala čine uglavnom sportski sadržaji.
www.soskanal.net

slika Pink Hits 1

Muzički - strana
Najveće zvezde svetske muzičke scene. Najaktuelniji hitovi. Samo na muzičkom kanalu Pink Music 4.
www.rtvpink.com

slika AXN

Kanal AXN kuće Sony Pictures Television International nudi mogućnost da uživate u novim, ali i provereno renomiranim američkim serijama i filmovima različitih žanrova - od drama, preko naučnofantastičnih, akcionih i trilera, pa sve do detektivskih, pri čemu će se neke od serija u Srbiji premijerno prikazivati upravo na AXN-u. Program je titlovan na srpski jezik i emituje u formatu 16:9

slika Disney

Dečji
Jedan od najpopularnijih kanala namenjen deci i mlađim tinejdžerima, koji nudi brojne zabavne emisije među kojima su poznati svetski hitovi, kao i animirana produkcija studija Disney.
Program se emituje na engleskom jeziku.
tv.disney.go.com/tv/

slika Disney Jr.

Dečji pre school
Kanal je namenjen deci predškolskog uzrasta koji kroz muziku, priče i igru inspiriše decu da pevaju, igraju, uče i da se zabave.
Program se emituje na engleskom jeziku.
tv.disney.go.com/tv/

slika Duck TV

Dečji pre school
Namenjen je najmlađim gledaocima starosti između 6 i 36 meseci. U pitanju je kanal koji podstiče saznajne i komunikacione sposobnosti dece, istovremeno im pružajući razonodu i opuštajući ih. Program se sastoji iz velikog broja animiranih segmenata dužine između jednog i četiri minuta.
www.ducktv.tv

slika Al Jazeera

Ex YU info
Prvi regionalni informativni kanal koji donosi vesti iz celog regiona i sveta uključujući vesti iz sveta sporta i biznisa, te dokumentarni program političkog, informativnog, istorijskog i obrazovnog sadržaja. Takođe promoviše i prikazuje intervjue, debate i razgovore o aktuelnim temama sa istaknutim licima iz regiona i sveta.
balkans.aljazeera.net

slika RT

Strani info
Ukoliko želite da se upoznate sa događajima u Rusiji i ruskim viđenjem svetskih dešavanja, pogledajte vesti iz oblasti politike, sporta, kulture i ekonomije, dokumentarce i reportaže na kanalu RT.
Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rttv.ru

slika Travel

Entertainment: travel
Namenjen zaljubljenicima u putovanja, kao i svima onima koji žele da otkriju nove predele Zemlje.
Program je titlovan na srpskom jeziku.
www.travelchannel.co.uk

slika Viasat History

Dokumentarni
Poziva vas na put u prošlost, odnosno bliže događajima koji su oblikovali našu sadašnjost - od revolucije posle rata, sporta, umetnosti, pronalazaka i otkrića, do najvećih istorijskih uspeha i dostignuća. Istorija kulture, mitovi i misterije, nauka i izumi, ključni istorijski događaji, praistorija, istorija muzike i pop kulture, korporativna i vojna istorija, profili velikana i poznatih ljudi i istorijske drame, predstavljaju sadržaj našeg programa. Širok i raznolik spektar ovog kanala na popularan način povezuje antičko sa modernim i uz naučnu poruku čini koherentan, dinamičan i uzbudljiv programski paket. 
www.viasathistory.rs

slika Arena Sport 1

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Arena Sport 2

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Arena Sport 3

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Arena Sport 4

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Arena Sport 5

ARENA SPORT TV je sportska televizija bazirana na ekskluzivnom sportskom sadržaju. „Zvezda“ programa je svakako UEFA Liga šampiona i Liga Evrope, a odmah zatim i domaća odnosno lokalna i regionalna takmičenja: Super liga Srbije, zatim ABA košarkaška liga, Košarkaška liga Srbije, regionalna vaterpolo liga. Pored toga pratimo vrhunska fudbalska prvenstva širom Evrope (Serie A, Ligue 1, Belgijska liga...) i najbolji južnoamerički fudbal. Gledaoci ovih kanala mogu da uživaju i u dobroj košarci (Endesa liga, Grčka košarkaška liga), najboljem rukometu (EHF, Bundesliga), hokeju (NHL), odbojci, bejzbolu, auto-moto trkama i drugom sportskom sadržaju.
www.tvarenasport.com

slika Fashion TV

Entertainment: fashion
Sve o modi, kreatorima, manekenima i glamuroznom životu na jednom mestu. 
Verzija specijalizovana za teritoriju Srbije.
www.fashiontv.com

slika RT Documentary

Dokumentarni
RT Documentary kanal Vam pruža seriju najboljih dokumentarnih programa o Rusiji. Naši dopisnici putuju Rusijom kako bi Vas odveli do njenih veličanstvenih pejsaža, najudaljenijih krajeva, drevnih tradicija i istorijskih tajni. Emitovani 24 sata dnevno, naši dokumentarci Vam donose informacije o najnovijim naučnim i tehnološkim dostignućima, kulturi, ekstremnim sportovima, umetnosti i još mnogo drugih zanimljivih sadržaja. Program se emituje na engleskom jeziku.
www.rtd.rt.com

slika DW English

Strani info
Nemački međunarodni kanal koji izveštava o aktuelnim događajima u Nemačkoj, Evropi i svetu, ali i o ekonomiji, nauci, tehnologiji, kulturi, sportu, turizmu, zdravstvu i životu u Nemačkoj i celoj Evropi.
Program se emituje na engleskom i nemačkom jeziku.
www.dw-world.de

slika France 24

Strani info
Prvi francuski internacionalni kanal, pokriven najnovijim vestima, dostupan 24 sata dnevno, produciran iz jedinstvene uređivačke linije. Sa preko 1000 dopisnika širom sveta, kanal emituje raznovrsne analize i vesti. Preko 100 miliona TV domaćinstava trenutno prati kanal France 24.
www.france24.com

slika RTV 1

Domaći regionalni kolažni - pokrajinski javni servis za teritoriju Vojvodine. Ima teletekst.
Radio-televizija Vojvodine - prvi program
www.rtv.rs

slika BitTV

Bit TV je televizija namenjena praćenju i predstavljanju dešavanja iz sveta informacionih tehnologija, elektronskih uređaja i poslovnog i zabavnog softvera.
www.bittv.rs

slika mts info

Ponuda mts, informacije i novosti

 
Video klub
slika AXN

slika Disney

slika Arena Sport