Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

Napredne opcije - mnogo mogućnosti

Skraćeno biranje, vrati na početak programa, prikaz funkcija TV kanala koji trenutno pratite...

slika
 • Skraćeno biranje omiljenih kanala

 • Koristeći cifre od 0 do 9, imate mogućnost skraćenog biranja kanala iz liste omiljenih kanala. U delu Moj nalog/Omiljeni TV kanali, odaberite željeni kanal i pritisnite broj za skraćeno biranje (0 do 9). U okviru liste, pored kanala biće prikazan broj koji ste mu dodeli za skraćeno biranje.

   
 • Info o kanalu koji trenutno pratite

 • Napredne funkcionalnosti mts TV platforme vam omogućavaju da, u svakom trenutku, saznate sve informacije o kanalu koji trenutno pratite. Informacije uključuju detaljnu programsku šemu i prikaz funkcionalnosti koje kanal podržava. Kada uključite ili promenite TV kanal informacije o kanalu će se automatski pojaviti na TV ekranu. Ukoliko želite da vam se u nekom trenutku kasnije, tokom gledanja TV kanala, opet prikažu ove informacije dovoljno je da pritisnete dugme INFO na daljinskom upravljaču. U zavisnosti od TV kanala koji trenutno pratite, može vam biti ponuđeno Snimanje, 72 sata unazad, Podešavanje podsetnika, Gledaj unazad, Dodaj u omiljene, Ukloni iz omiljenih ili vrati na početak… Kroz programsku šemu (za kanal koji pratite) možete da se krećete unapred u odnosu na aktuelni datum i tri dana unazad (za kretanje koristite strelice na daljinskom). Ukoliko vas interesuje neka emisija koja će tek biti emitovana, pronađite je u programskoj šemi i za nju će vam se prikazati sinopsis, ikonica sat (mogućnost podešavanja podsetnika) i ikonica kamera (zakazivanja snimanja). Ukoliko brinete da ćete zaboraviti vreme emitovanja i propustiti emisiju, podesite podsetnik. U slučaju da emisiju nećete moći da gledate u vreme emitovanja, možete da podesite snimanje i da u njoj uživate kasnije, kada vam to odgovara.

   
  • Vrati na početak

  • Dok gledate TV kanal možete, pritiskom na plavo dugme na daljinskom upravljaču, da se vratite na početak programa. Ovo je moguće samo na TV kanalima koji podržavaju uslugu 72 sata unazad i ukoliko nije prošlo više od dva sata od početka programa.

    
  • Video klub

  • Ukoliko ste iznajmljeni sadržaj označili kao Omiljeni, pronaći ćete ga i u delu Video klub/Omiljeni naslovi iz Video kluba. Najskorije gledani iznajmljeni sadržaji se nalaze u delu Video klub/Nedavno gledani naslovi u Video klubu.

    
  • Glavni meni/Radio kanali

  • Radio kanali su izdvojeni i možete ih pronaći u glavnom meniju, u delu Radio. Tu ćete pronaći i Stingray Music, popularni digitalni muzički servis.