Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika


Pravi je trenutak da postanete novi korisnik Super Plus, Super, Miks XXL ili Miks XL Plus tarife, jer vas očekuju izuzetno povoljni razgovori ka fiksnim i mobilnim mrežama m:tel Crna Gora i m:tel Republika Srpska.

Minute ka svima u okviru naknade za Super Plus (4.000 min), Super (2.500 min), Miks XXL (1.000 min) i Miks XL Plus (750 min) tarife sada možete da koristite i za razgovore ka dva miliona korisnika m:tel fiksnih i mobilnih mreža u Crnoj Gori i Republici Srpskoj.

Osim minuta ka svima, i poruke u okviru naknade za Super Plus ( 40.000), Super (3.000), Miks XXL (2.000), Miks XL Plus (1.500) tarife možete da koristite za komunikaciju ka m:tel mrežama Crna Gora i Republika Srpska.

Važi za sve postpejd tarife - kada potrošite saobraćaj u okviru mesečne naknade, SMS poruke ka ovim mrežama se naplaćuju po ceni SMS poruke u domaćem saobraćaju.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Roming
slika

Ukoliko vam je dosadilo da gomilate papirne račune u kući, a uz to i da čekate u redu da biste ih platili, imamo pravo rešenje za vas, prijavite se za eRačun. Umesto u papirnoj formi, bilo koji račun za mts usluge koje koristite, dobijaćete elektronskim putem, na vašu email adresu. 

Detaljnije