Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika


Posetite nas i iskoristite sjajan popust

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je na Karaburmi počela da radi moderno opremljena mts poslovnica. Nova poslovnica se nalazi na prvom spratu novootvorenog tržnog centra „BIG FASHION“, u ulici Višnjička 84.

Pozivamo vas da posetite našu poslovnicu i iskoristite promotivne pogodnosti koje su vam na raspolaganju od 20. do 30. aprila 2017. godine.

Ukoliko, u navedenom periodu, u novoj poslovnici, potpišete ugovor na 24 meseca za postpejd tarifu ili tarifu Kontrola troškova ostvarujete popust na kupovinu mobilnih uređaja Sony Xperia E5 i Tesla Smartphone 6.1

Naša promotivna ponuda uključuje i povoljnost promocije Duplo više interneta .

Nova poslovnicima će raditi od 10.00 do 22.00 sata tokom cele nedelje, uključujući i vikend. Posetite nas i iskoristite sjajan popust koji vam nudimo specijalno za ovu priliku!

slika
slika
slika
Roming
slika
slika

Ukoliko vam je dosadilo da gomilate papirne račune u kući, a uz to i da čekate u redu da biste ih platili, imamo pravo rešenje za vas, prijavite se za eRačun. Umesto u papirnoj formi, bilo koji račun za mts usluge koje koristite, dobijaćete elektronskim putem, na vašu email adresu. 

Detaljnije