Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Povoljnost koja je do nedavno važila za Crnu Goru – m:tel roming paketi, sada postoji i u Bosni i Hercegovini! Svi korisnici mobilnih mts usluga sada mogu aktivirati ovaj tarifni dodatak i tako ostvariti uštedu za sve dolazne i odlazne pozive u okviru Telekom Srbija grupe (mobilna i fiksna mreža m:tel Crna Gora, mts mobilna i fiksna mreža, m:tel Republike Srpske, kao i fiksna mreža Telekoma Srpske), kao i za sve ostale dolazne pozive.

Nakon aktivacije m:tel roming tarifnog dodatka i izbora m:tel mreže, možete neograničeno razgovarati, koristiti internet (prenos podataka) ali i slati SMS poruke prema svim fiksnim i mobilnim mrežama Telekom Srbija grupe i to po ceni od 0 dinara!

Ovaj atraktivni tarifni dodatak, jedinstven na ovom tržištu, ponuđen je u dva oblika: m:tel Plus 10, u trajanju od 10 dana i m:tel Plus 30, u trajanju od 30 dana.

slika
slika
slika
slika
slika

Sada je pravo vreme da postanete korisnik mts TV usluge, jer vas očekuje izuzetno povoljna TV promocija – 4 meseca besplatnog korišćenja mts digitalne televizije.

Detaljnije
slika
slika
slika
slika