Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

mts vam nudi novi izbor postpejd tarifa sa velikim brojem povoljnosti:Morava,Omorika i Soko sada vam daju neograničene minute u mobilnoj mreži mts-a, veliki broj minuta i SMS poruka u nacionalnom saobraćaju, kao i predviđenih minuta razgovora unutar mtel grupe, kod tarifa Omorika1, Omorika2, Omorika3 i Soko, a 1 dinar od svakog postpejd mesečnog računa izdvojićemo za očuvanje prirode Srbije.

Kao i do sada, moguće je ostvariti popuste na postpejd uslugu, uz Box paket, popuste na uređaj, ili na povoljniju naknadu. Uz novu ugovornu obavezu, sada se može ostvariti ušteda čak i do 4.000 dinara mesečno!

Ukoliko se odlučite za neki od paketa Omorika, ili za Soko tarifu i zahtev podnesete preko mts portala, dobićete i 1GB mesečno tokom cele ugovorne obaveze.

Ove lokalno i ekološki inspirisane tarife osmišljene su kako bi se izašlo u susret potrebama korisnika, istovremeno koristeći pogodnosti prisustva u regionu, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Austriji.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Sada je pravo vreme da postanete korisnik mts TV usluge, jer vas očekuje izuzetno povoljna TV promocija – 4 meseca besplatnog korišćenja mts digitalne televizije.

Detaljnije