Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Svake godine u maju mesecu, TV5 Mond (TV5 Monde) je u bojama Kanskog festivala. Na ovom programu, koji je deo porodičnog paketa u ponudi mts-a, na kanalu 617, možete pogledati ekskluzivne intervjue sa najznačajnim ličnostima filmske umetnosti direktno sa Kroazete, kao i široki izbor nagrađenih i nominovanih filmova u Kanu.

U duhu ovogodišnjeg festivala, želimo da vas približimo pobedničkom raspoloženju sledećim pitanjem: kada biste osvojili nagradu na Kanskom festivalu, kakav bi bio vaš govor?

Zadatak na konkursu, na kojem se možete pojaviti kao registrovani korisnik mts TV-a, je da na društvenoj mreži Fejsbuk, na adresi https://www.facebook.com/tvojtvsvet/ u komentarima ispod naše objave o Festivalu u Kanu, postavite svoj zamišljeni dobitnički govor, a mi ćemo odabrati najkreativniji i nagraditi ga LG-ovim kućnim bioskopom LHD427. Konkurs počinje 10, a završava se 17. maja ove godine. Detaljniju informaciju o pravilima konkursa možete pogledati ovde .

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Kompanija Epl nas uvek prijatno iznenadi ekskluzivnim modelima. Ovaj put je to premijum model koji predstavlja “budućnost mobilnih telefona“.                                                                                                               

Detaljnije
slika