Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Od 9. avgusta ove godine, novi Samsungov flegšip model – Galaxy Note9 možete rezervisati preko naše internet stranice. Ova kategorija uređaja većeg je formata od istaknutih modela S9 i S9+ i karakteriše ga zakrivljeni AMOLED ekran veličine 6,4", a opremljen je i novom „S“ olovkom koja u sebi ima i daljinski upravljač. Ovaj supermoćni Note, ima 6GB RAM memorije i 128GB interne memorije. Ovaj model ima zadnju kameru sa dvostrukim pikselom super brzine od 12MP i prednju kameru od 8MP. Izuzetno snažna baterija od 4000 mAh omogućava brzo i bežično punjenje.

Ovom prilikom ponovo vam dajemo mogućnost zamene uređaja u okviru promocije „Zamena starog telefona“. Ostvarite popust od 12.000 dinara na cenu modela iz najnovije Galaxy serije, zamenom Vašeg starog telefona zaključno sa 23.08.2018! Pozovite mts servisni centar 064790, podnesite zahtev za zamenu Vašeg starog telefona i saznajte na koji način možete ostvariti dodatnu pogodnost prilikom kupovine modela Galaxy Note9.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Kompanija Epl nas uvek prijatno iznenadi ekskluzivnim modelima. Ovaj put je to premijum model koji predstavlja “budućnost mobilnih telefona“.                                                                                                               

Detaljnije
slika