Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

Prijavite se do 31.12. i gledajte mts TV 4 meseca besplatno

Imamo posebno zadovoljstvo da vam predstavimo našu novu promotivnu mts TV ponudu i Arena Sport kanale na kojima možete ekskluzivno da pratite utakmice UEFA Lige šampiona.

Već u utorak, 18. septembra na Arena Sport kanalima gledajte prenos prve utakmice koju Crvena zvezda u nastavku takmičenja igra protiv Napolija.

Ova sjajna mts TV ponuda vam omogućava da u okviru Osnovnog paketa 4 meseca besplatno gledate i 5 Arena Sport kanala, na kojima, pored Lige šampiona, možete da uživate i u utakmicama ABA lige, Španskog i Nemačkog kupa u fudbalu, Evropskog kupa u rukometu i brojnih drugih sportskih događaja. Pored Arena Spot kanala, u okviru osnovnog mts TV paketa možete da gledate i mnogobrojne probrane zabavne, filmske, muzičke i informativne kanale koji će zadovoljiti čak i zahtevne ljubitelje televizije.

Nova promotivna TV ponuda podrazumeva besplatno korišćenje naše digitalne televizije tokom prva četiri meseca ugovora. Promocija traje do 31. decembra ove godine i važi uz ugovor na 12 meseci.

Ovo je izvanredna prilika da se uključite u prestižno fudbalsko takmičenje. Požurite, jer utakmica počinje! Vaša ulaznica je mts TV usluga.

Telekom Srbija zadržava pravo izmena uslova promocije.

  podnesi zahtev

slika
slika
slika
slika
slika
slika