Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika


mts TV i poznati dečiji kanal Minimax vas vode na uzbudljivo putovanje u bajkovitu zemlju crtanih filmova i predstavljaju vam nove avanture omiljenih junaka. „Trolovi u ritmu“ (Trolls: The beat goes on), „ Vafl čudo od psa“ (Waffie: The wonder dog), „Radoznali Džordž “ (Curious George) i „Barbie dreamhouse adventures“ su samo neki od naslova uz koje će vaši mališani uživati na kanalu Minimax, u okviru Osnovnog mts TV paketa.

Ukoliko još uvek niste mts TV korisnik, pravi je trenutak da to postanete - uključite se u specijalnu promociju i uživajte u bogatom sadržaju Osnovnog TV paketa i to 4 meseca besplatno.

Kako bi avantura bila još veća, za vas i vaše mališane pripremili smo specijalni izazov – nagradni konkurs „MOJ MINIMAX CRTEŽ“ , u kojem možete da učestvujete u periodu od 8. do 21. oktobra 2018. godine. Sve detalje o nagradnom konkursu možete da pogledate u Pravilniku.

Pratite avanture omiljenih crtanih junaka na kanalu Minimax, uključite se u nagradni konkurs i možete da osvojite lepe poklone.

Već danas možete podneti zahtev i iskoristiti priliku da zajedno sa vašim mališanima gledate Minimax kanal 4 meseca besplatno u okviru Osnovnog paketa!


Podnesi zahtev

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika