Svi agenti su trenutno zauzeti, molimo Vas da pokušate ponovo.

Otkaži Ponovi zahtev
Pošalji e-mail

Došlo je do greške, e-mail nije poslat. Molimo Vas da pokušate kasnije!

OK

Vaša poruka je poslata, odgovor ćete dobiti na navedenu e-mail adresu.

OK

Vaša poruka je poslata, prvi slobodan agent će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Otkaži

Trenutno nismo na mreži. Molimo Vas da ostavite poruku, odgovor će biti poslat na navedenu e-mail adresu.

Da li vam je potrebna pomoć?

slika

"Besa", veoma uzbudljiva serija rađena po visokim produkcionim standardima, koja je okupila poznate svetske i domaće scenariste, regionalnu i inostranu glumačku postavu, biće premijerno prikazana na novom SUPERSTAR TV kanalu od 16. decembra.

U serijalu "Besa", koji oslikava običaj čvrstog obećanja koje se mora održati i po cenu života, lavirint nepredvidivih okolnosti ukršta puteve Uroša, običnog čoveka, i Dardana, regionalnog šefa mafije. Kroz 12 epizoda, koje će se na SUPERSTAR TV emitovati svake nedelje, od 21.00 čas, videćemo do koje granice je Uroš spreman da ide da bi zaštitio svoji porodicu.

Prvi put je na našim prostorima proslavljeni britanski scenarista Toni Džordan (poznat po TV serijama Hustle, Life on Mars...), u ulozi glavnog pisca i kreatora, zajedno sa timom pisaca iz našeg regiona i scenaristom Mladenom Matičevićem, kreirao domaći serijal koji prati sve standarde poznatih britanskih dramskih serija. Serija je snimljena u koprodukciji AntennaGroupStudios, Adrenalin produkcije i Red Planetpictures.

Glavne uloge igraju Radivoje Bukvić, Miloš Timotijević, ArbernBarjakatarj, uključujući i glumačku ekipu koju sačinjavaju: Lana Barić, Milica Gojković, Milan Marić, GresaPallaska, Radoslav Milenković, Hana Selimović, Marko Janjić, MensurSafquiu, Boris Milivojević, Ivan Zarić, SebastianCavazza, KamkaTočinovski, Milena Radulović, Slaven Došlo, Boris Kobal, Elizabet Brodić, Dušan Kovačević, NeritanLicaj, Nebojša Dugalić, Mirsad Tuka i mnogi drugi.

Serija broji oko 200 glumaca sa celokupnog prostora bivše Jugoslavije, kao i inostrane glumce iz Albanije, Velike Britanije i Francuske. Autorski tim na čelu sa rediteljem Dušanom Lazarevićem (Death in Paradise, Misfit...) snimao je seriju Besa preko 120 dana, na atraktivnim lokacijama širom Balkana.

SUPERSTAR TV možete da pratite samo na mts digitalnoj televiziji, na poziciji 103. Ovaj premijum kanal je dostupan i u HD rezoluciji, u okviru HD paketa, na poziciji 707.

 

NAJPOVOLJNIJE U BOX 4 PAKETU

 

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Sada je pravo vreme da postanete korisnik mts TV usluge, jer vas očekuje izuzetno povoljna TV promocija – 4 meseca besplatnog korišćenja mts digitalne televizije.

Detaljnije
slika
slika
slika